AKO NE UME DA SE NOSI SA MNOM, NE TREBA NI DA BUDEMO U VEZI: Katarina Živković otkrila šta joj smeta u odnosu sa jačom polovinom

U najnovijem izdanju emisije "Magazin In", autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila je poznate dame s kojima je i ove subote razgovarala o brojnim aktuelnim temama, pevačice Katarinu Živković i Gogu Sekulić, voditeljku emisije DNK Nataliju Simović, doktorku Nadu Macuru i glumicu Vjeru Mujović.

Na pitanje da su žene nekad "preveliki zalogaj" za neke muškarce, pevačica Katarina Živković iznela je svoj stav na tu temu.

- Hajde da mu verujemo. Ako on kaže da smo zaista preveliki zlaogaj za njega, onda jesmo. Ne bi trebalo da budemo u braku ili vezi sa takvom osobom, već ćemo lepo da sačekamo nekoga ko će znati i umeti da nas ceni – priča Katarina.

Živkovićeva je onda otkrila i svoja iskustva.

- Ako neko ne ume da se nosi sa mnom, ne treba ni da bude sa mnom u vezi. Nekada nije dovoljno da vam nešto kaže. Posmatrate i gledate gestove, kako se taj neko ponaša prema vama... Meni je dovoljno da osetim strahopoštovanje. Zašto bi iko imao strahopoštovanje prema meni – pita se pevačica i dodaje:

- Nema potrebe da bilo šta neko da mi kaže, pogotovu što mi žene imamo tu neku jaku i izraženu intuiciju, osetimo to.

- Nekulturno je pitati nekog zbog čega nema ženu. Ti koji su mene pitali za muža su nevaspitani, to je lična stvar. Nervira me kada neko postavlja pitanje vezano za decu, kako vi znate da li neko ima problem?! To je nekultura i jako je zastupljeno kod nas - istakla je u emisiji "Magazin IN".

Izvor: Pink.rs
Foto: katarina_zivkovic_official/Instagram

Pogledajte još