TO SU NAJMIZERNIJI LJUDI: Kristijan Golubović progovorio o tužbi koju je dobio od porodice Mišela Gvozdenovića! (VIDEO)

Za vreme porodičnog sastanka, zadrugari su birali po tri osobe koje su ih najviše razočarale.

- Ja sam razočaran u sve ljude, ja sam shvatio ovde neke svoje greške, ali ništa od ovih ljudi nisam naučio. U Matoru sam se razočarao, lično nemam, ali je ona znala koliko je bila teška situacija sa Sanjom i koliko je penila i bila plava i plakala, da ne dužim mnogo, ali onog momenta kada se ponovo približila Sanji, tu kada je sebi dozvolila to, da se napravi priča, da se ponovo oseća loše, tu me je razočarala, ali verujem da više neće. Što se tiče Bore, razočaran sam što nije mogao da se suzdrži da dečko od 19 godina uspe da ga isprovocira - rekao je Milan Janković Čorba.

- Najteže je kada se razočarate u sebe, ja sam se u sebe razočarala. Pa mislim da su se i moji prijatelji i porodica razočarali. U svakoj sezoni otkrijem nešto više o sebi. U ovoj sezoni više ni ne znam šta sam saznala. Navešću Matoru, neću ni da navodim zbog čega, druga osoba je Ša, neko koga sam smatrala zaista svojim prijateljem, a on je Tari govorio iza leđa da mi nismo nikakvi prijatelji i treća osoba je Ermina, to su tri osobe koje znam iz spoljnog sveta, koje su me najviše vređale - ispričala je Sanja Stanković.

- Za mene je to Mišel, bila sam mu prijatelj, branila sam ga kada niko nije, jako teške reči su pale, uvrede, to se ne može zaboraviti. Sledeća osoba, to je ova sveža situacija koju imam sa Jelenom, ne kao ove prethodne, totalno je nebitna, ali sam se iznervirala. Ja sam ti se stvarno našla, negde sam prva prišla tebi - rekla je Dragana.

- Mišel, smatrala sam ga prijateljem čak i kada je otišao iz paba, nikada ga nisam ogovarala dok je bio tamo i kada su ga svi pljuvali, ja nisam nikada. Sledeća osoba koja me je razočarala, opravdano je bilo da dobijem neku reakciju od njega i da mi učini nešto loše je Kristijan - rekla je Kristina.

- Paulu, Ša i Filipa. Obojica su stariji od mene, i mislim da ovako, zbog toga kada uđu u neke sukobe sa starijim osobama, ne znaju to nekako normalno izbalansirati, eto samo iz tog razloga - poručio je Fran.

- Niko nije mogao da me razočara neko ko mi nije prijatelj i kome nisam pružio najveći deo sebe u nekom smislu, tri osobe su ovde mene da kažem povredile i razočarale, na prvom mestu Čorba, kada je naveo neke gluposti u dijalogu sa Teodorom. Nijednom nismo ni razgovarali o tome, to sam onako proklizao, on zna da je moja ćutnja jača od bilo kakve kritike. Ma, šta god Ivana učinila prema meni, ja ovom prilikom koristim to da kažem za Ivanu, juče sam iskritikovao, ona je ipak najbolja majka i žena na svetu, ali mene nije razumela, zato nekad i kažem ružno i potkačim je, izvinjavam ti se Ivana, i to zbog njenog ugleda. Treća osoba i najgora je Mišel, ja sam ga zaistao gledao kao prijatelja, i to je osoba kojoj ništa nisam tražio, a on je meni tražio puno toga i dao sam mu mnogo toga. Prijavili ste me, došla je policija juče ovde, potpisao sam prijavu, zbog koje prvog jula idem u tužilaštvo, zbog ugrožavanja bezbednosti! Zamislite te kukavice, koje tužakaju, to su najmizerniji ljudi, u kriminalu sam naučio da ako se k*rčiš, da ideš do kraja - ispričao je Kristijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.