BRAK JE TENZIJA U KOJU VIŠE NEĆU ULAZITI: Slavica Ćukteraš iskreno o ljubavnom životu

Iako je zbog braka i majčinstva godinama bila u medijskoj ilegali, Slavica Ćukteraš se posle razvoda od golmana Vladimira Avramova vratila estradi i pevanju. Aktivnija je nego ikad u medijima, javnom životu i na društvenim mrežama.

Nakon godinu i po dana bez posla i pevanja, preležane korone i manjih problemima sa sluhom, pevačica se pojavila na jednom gradskom dešavanju gde nije krila sreću što je izašla kako bi se videla sa kolegama i predstavnicima sedme sile. Osvrnula se na period korone i svoj emotivni status i priznala da je još uvek solo.

- Nisam se još zaljubila i iskreno ne tražim ljubav, neka sada ona nađe mene - rekla je pevačica koja je karijeru počela u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Dodala je i da više ne bi stala na ludi kamen jer se o njega jednom već saplela.

- Ne bih se ja više udavala. Papir stvarno ne znači apsolutno ništa. Može samo da te upropasti. Shvatila sam da brak stvara tenziju i po mom mišljenju, to je samo obaveza više - kazala je pevačica, koja je preležala koronu i nakon nje imala manje posledice po sluh, srce i pluća.

- Sada sam zdravstveno dobro, ali zbog korone i karantina sam totalno poludela i sada sam još luđa - rekla je Slavica.

Folkerka je aktivna na društvenim mrežama gde svakodnevno objavljuje duhovite video-snimke, a zbog njihovog sadržaja jasno je zašto kaže da je sada još luđa nego pre.

Izvor: Alo.rs
Foto: cukterasslavica/Instagram

Pogledajte još