UDAJA JE BILA MOJ IZLAZ I MUDRA ODLUKA: Jovana Jeremić progovorila o braku sa Vojislavom Miloševićem

Jovana Jeremić progovorila je na temu braka i odnosa sa opasnim muškaricma koji su želeli da je uvedu u nemoralni život. Poznato TV lice ističe da je udaja za Vojislava Miloševića njena najispravnija odluka.

- Moj brak je sasvim okej. Moram da kažem da sam donela dobru odluku pre četiri godine. To nije bilo očekivano. Uz mene su očekivali nekog bumbara. Očekivali su muškarca koji je jako uticajan, ima puno novca. Izabrala sam skromnog čoveka - ističe voditeljka.

Jovana priznaje da je udajom spasila sebe od nekih stvari koje su drugi muškarci pokušavali da joj nametnu.

- Želela sam da se spasim nekih stvari u koje sam upala. Da se nisam udala sa 27 godina, imala bih probleme. Nisam mogla da se odbranim od nekih ljudi. Hteli su me za stvari koje ne želim. Nisam želela da nikome budem ljubavnica. Jako sam moralna, mada to niko ne bi rekao. Udajom sam se spasila. Bila je moj izlaz i mudra odluk. Svi su se prenerazili zašto sam to učinila. Voja je bio najkvalitetniji, pošten i intelektualac. Znala sam sa kim pravim dete - govori voditeljka.

Na pitanje da li je bilo ponuda o prostituciji i ponuda od političara, Jovana odgovara potvrdno:

- Jesu me muvali političari. Bilo je i ponuda da me uvedu u prostituciju. Nije bilo direktnih ponuda, ali indirektno pričama o luksuznom životu to je bilo - otkriva Jovana.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: jovanajeremicmilosevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.