NEMA NI SRAMA, NI BLAMA: Jovana Tomić Matora žestoko oplela po Sanji Stanković (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedeje sa Milanom Miloševićem" u Beloj kuči na imanju u Šimanovcima komentarisale su se osobe koje su imale najviše glasova u anketi za najveće razočaranje.

- Druga osoba važi za osobu koja se stvarno ozbiljno izblamirala, na visokoj drugoj poziciji je bila Sanja Stanković - rekao je voditelj i zamolio Stefana Karića da da svoj komentar.

- Verujem da je katastrofu napravila. Imao sam lepo mišljenje o njoj i znam šta su sve prošle i izdržale, a da bi ona ovo napravila. Ulazi sa momcima u priče, posle svega što joj je majka rekla. Mislim da se i ona slaže sa ovim što je izglasana, zasluženo je - komentarisao je Stefan.

- Složila bih se i mene je razočarala i ja sma je navela. Ovo nije osoba koju ja poznajem, ne želi da se dozove pameti. Lepi Mića je najbolje sve rekao na nominacijama, Rialda je danas lepo sve rekla - započela je Jovana Tomić Matora.

- Njoj malo treba kad ima podršku, dok je imala moju podršku letela je, kreirala haljine, snimala pesme, čak je i mene dizala. Nije joj dobro i ona je toga svesna. Plašim se samo da joj neće niakda doći iz du*eta u glavu. Možda ni ja neću moći da promenim neke navike, ali trudila sam se, a ona ne želi. Smogla sam snage da se dozovem pameti, ja neću biti ravnodušna prema njoj će život, ali podigla sam se sa dna. Mislim da treba da vrati samopouzdanje - nastavila je Matora.

- Mislim da je nesrećna, ja nju ne mrzim. Ne mogu da kažem da mi je drago, prolazi tu sa slomljenom rukom. Ne znam ni kako da reagujem. Ona nije mala, svašta je proživela, ali ne može da se dozove pameti. Nema ni srama, ni blama. Dok sam bila uz tebe imala si apsolutnu podršku, htela si i da se probiješ - dodala je Matora.

- U ljubavi ne treba raditi takve stvari. Ne možemo da kažemo da je to normlano. Kad sam Sanju video ovde mislio sam da je neka riba, a ona je mučenica. To što ima si*e i tanke noge, nije riba, riba je stav. Sanju sam zamišljao totalno drugačije, mislio sam kad uđe. Ona je došla krenula da juri za ljubavima, mislio sam da će sve da ih oduva, a ona nudi cigare ljudima, plače, cvili, ne mogu da verujem. Jel ona bila takva? - komentarisao je Marko Đedović.

- Sanja ima tu neku glupost koja je blokira, ali ima i seljačku kvarnoću. Kao nije dobra sa mnom i ode sa Miljanom. Ko se posvađa sa Matorm, ti si sa njim dobra. Kad se posvađam sa Miljanom, odu kod nje jer mrze mene. Sanja ih je razočarala kao neko ko je trebao da bude zavodnica, a ona postala kao što bi Makica rekla Pačavra. Na sve to seksualni čin preko puta nekoga sa kim si bio dve godine neće naići na odobrenje - završio je Đedović.

- Njeni izbori su se vadili da ne mogu da podnesu pritisak, katalozi, a oni nisu bili iskreni, gledali su je kao dobru ribu, a ne kao partnera. Kad se ona meni svidela ja sam se borila ovde, razneli su nas sa pitanjima, zajedno smo se borile. Vade se na mene jer je ne vole. Kao njen bivši partner imam pravo. Nisam ja kriva što nema muškarca koji će da stane uz nju. Njeni muškarci se meni izvinjavaju, nije problem u meni - dodala je Matora.

- Ne bih se složila da ju je veza sa Carem dovela do ovoga. Kad je ušla u vezu sa Anđelom rekla sam joj da joj verujem, mislim da je ovo isključivo do Cara i poziva sa majkom - rekla je Matora.

- Ko je najveći njen blam? Fran, Anđelo ili Car - upitao je Milan Milošević.

- Car! Ponižava je na svaki mogući način, ona mu se vraća. Majka joj je rekla neću da te vidim sa Carem, dva dana nakon toga se okrene i drži noge kod njega. To veče je plakla, bila potrešena zbog poziva. Za Frana joj ne verujem, za Anđela se videla neka emocija, ovo za Cara se isponižavala... - komentarisala je Sandra Rešić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još