VOLE SAMO SEBE: Koji horoskopski znaci su najgori muževi?

Ukoliko još niste odabrali partnera i životnog saputnika, a tražite da ispuni još jedan od vaših zahteva sa "idealnog spiska", pogledajte koji horoskopski znaci ne bi baš bili idealni za vaš odabir.

LAV

Na prvom mestu je Lav! Ego manijak! Ako neko zna da voli samo sebe onda je to Lav. Njegove potrebe su na prvom mestu, njegov je dinar k'o kuća i uvek će prvo svoje potrebe u ljubavi da namiri a za partnerku ako nešto ostane.

Škrt je na rečima i na pokazivanju emocija. Retki su momenti kada se Lav otvori, postane mazan i priča o svojim osećanjima. Navikao je da je u centru pažnje i sva ljubav mora da bude usmerena ka njemu.

VAGA

Vaga - veliki šarmer i zavodnik. Sa njim nikada ne znate na čemu ste. Ćuti i to stvara neprijatan osećaj. Tada Vaga vaga i dok izvaga partner "osedi". Kod njega je uvek sve na tasu. Koliko je ona dala koliko ću ja da dam i tako u krug, tačno u gram.

Od supruge očekuje sve - da je lepa, raspoložena, doterana, nasmejana, da daje ljubav a on će odmeriti. Nije retkost da se Vaga samo okrene i ode, napusti svoj dom jer je video lepšu i šarmantniju damu!

RIBE

Mozak i emotivni život Ribe radi na potpuno drugačijoj frekfenciji od ostatka čovečanstva. To su sanjari, umetnici i veliki ljubavnici. Njihov svet je duboko u njima i retko ih ko može shvatiti, a još manje pratiti u životu.

Umeju da vole, ali to ne znaju da pokažu. Očekuju od partnerke da im čita misli.

JARAC

Jarac - hladan suprug. Vojnik, bez emocija koji misli da je najvažnije zaraditi novac i tu se njegova uloga završava. Daje materijalnu sigurnost, a za uzvrat traži sve! Ljubav, toplinu, ručak uvek u isto vreme, komunikaciju kada je samo njemu potebna. Uvodi red, rad i disciplinu u porodici.

Uvek je samo kako on kaže. Nije retkost da supruga njega napusti, vremenom počinje da kopni, i ona sama postaje vojnik a žena bez ljubavi ne može da živi. Tada je Jarac u šoku i opet krivca nalazi u drugom, nikada u sebi. Preispitivanje kod njega ne postoji!

Izvor: Magazin.novosti.rs/Mlečni put
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.