TALENTOVAN NA OCA: Sin Srđana Mobi Dika već je uspešan glumac

Srđan Čolić, frontmen grupe "Mobi Dik", jedne od najpopularnijih na ovim prostorima, dugo se nije pojavljivao u medijima pa je juče oduševio gledaoce kada se pojavio na televiziji K1 i to ne samo da razgovara.
Srđan se latio mikrofona i otpevao neke od najpoznatijih pesama koje se i dan-danas rado slušaju i među generacijama koje se tada još nisu ni rodile.

- Ja nisam u penziji, ja sam u mirovini. Hteo sam da se posvetim porodici, a uz estradu to ne može. Sada sam posvećen porodici, filmu, muzičkoj režiji za kompaniju "Dizni", hobijima. Ne znam da li smo danas mlađi i lepši, ali smo i dalje veseli, a to je najvažnije - rekao je Srđan Čolić Aleksandri Jeftanović i Bošku Jakovljeviću u emisiji "Kec na jedanaest".

- Niko u vreme kada smo bili u "Mobi Diku" nije bio siguran da će pesme koje pevamo da traju, nismo o tome ni razmišljali. Ali, ostale su.

Veoma je zanimljivo i to, kako je rekao Srđan, da nikada nije saznao koliko su zapravo albuma prodali.

- Bilo je to vreme piraterije, sećate se. Nikada nisam saznao broj - rekao je Čolić.

On je u emisiju došao sa sinom Striborom koji ima 12 godina i koji je veoma uspešan glumac - već nekoliko godina glumi i daje glas junacima najpopularnijih animiranih "Diznijevih" crtanih filmova, a kako Srđan kaže - on ga je samo preporučio.

- Ja mogu samo da dam preporuku, ali na njemu je bilo da se pokaže. I jeste. Tako sada ima glavnu ulogu u animiranom filmu "Luka" koji ćemo od kraja ove nedelje gledati u bioskopima. Uvek mu kažem: Sine, ovo si ti uradio. Nisam ja - rekao je Srđan.

Stribor Čolić kazao je da mu se dopada kako njegov tata peva i da je najbolji, a otkrio je i koja mu je omiljena pesma "Mobi dika".

- Sećam se da sam bio na jednom tatinom koncertu. Znam pesme "Mobi Dika", naravno. Omiljena pesma mi je "Brate, prijatelju" - rekao je Stribor.

- Gluma je zanimljiva, ali želim da budem veterinar kada porastem - odlučan je mlađi Čolić.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: K1/Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.