NE MOGU DA NE BUDEM BLIZAK SA BRATOM, ALI SE NE DRUŽIMO: Saša Joksimović iskreno o odnosu sa Željkom

Glumac Saša Joksimović u zajedničkom intervjuu koji je sa suprugom Nevenom dao za magazin "Story", govorio je o odnosu s bratom Željkom Joksimovićem, porodici i prinovi koju priželjkuje.

On je između ostalog i odgovorio na pitanje da li mu smeta kada ga u javnosti percipiraju kao brata Željka Joksimovića.

- Ne etiketiraju oni mene, već sebe. To znači da ne znaju svoj posao da rade kako treba. Novinare samo jednom upozorim, nakon toga prekidam saradnju. Toliko sam toga postigao u svom poslu da mi "prikolice" i epiteti uopše nisu potrebni. Ko to ne zna, neka odmah prestane da se bavi svojim poslom - oštro je odgovorio Joksimović.

Na pitanje da li je njegova porodica bliska sa Željkovom i da li praktikuju porodična druženja, glumac odgovara:

- Ne mogu da ne budem blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično - rekao je Saša, a potom se nadovezala i njegova supruga Nevena, sa kojom ima sina Iliju.

- Šta znači porodica? Da bi neko bio član vaše porodice, mora to da zasluži. Nas troje smo porodica. Neke prijatelje smatram svojom porodicom, a i moji su toliko mnogobrojni i složni, tako da je meni ta ljubav dovoljna - rekla je ona.

Nevena i Saša su se prošle godine suočili sa gubitkom bebe, ali ne gube nadu da će proširiti porodicu.

- Lekari mi još ne dozvoljavaju da ostanem u drugom stanju. To sam prihvatila sasvim normalno. Biće baš onako kako treba da bude. Presrećna sam što imamo dete kakav je Ilija, uživamo u tome, jer danas je zaista teško vaspitati dete onako kako smo mi uspeli - rekla je Nevena Joksimović.

- Priželjkujemo prinovu, radovaćemo se kada se to desi, ali se ne opterećujemo, već uživamo u svakom danu - istakao je glumac u pomenutom intervjuu.

Izvor: Nova.rs/Story
Foto: sasajoksimovic_official/Instagram

Pogledajte još