NAČIN DA IZJAVE LJUBAV: Četiri horoskopska znaka "volim te" govore poklonima

Ako volite poklone onda su znaci sa naše liste savršeni partneri za vas.

Niko ne poriče činjenicu da najbolje poklone možete sami pronaći na policama prodavnica, ali budimo iskreni: da li postoji neko ko kaže ne poklonima koje je neko birao posebno za vas?

Budući da je prethodno postavljeno pitanje retoričko, otkrivamo vam koji horoskopski znaci koriste poklone kao svoj način da izjave ljubav i kažu "volim te".

VAGA

Za Vage je normalno da novac lako kupuje sreću i budimo realni, često ne greše. Vaga takođe živi da bi dala, a ovi dobronamerni znaci zaista će učiniti gotovo sve da obraduju ljude oko sebe. Žele da vole, da vole još više i da budu voljeni zauzvrat. Pa, koji je bolji način od davanja i primanja ljubavi od darovanja svojih nadražih posebnim poklonima?

BIK

Lepota, luksuz, umetnost neki su od "fetiša" Bika koji ne voli ništa drugo osim davanja i primanja lepih stvari. Govorimo o onima koji su se vrlo skladno pomirili sa idejom materijalnog sveta u kojem je novac ključ zadovoljstva, a skupi pokloni apsolutno su romantični gest. Da li želite da vas svako malo iznenadi nečim vrlo skupim bez posebnog razloga? Nađite Bika.

JARAC

Smatraju se egocentričnim, ne nepravedno. Važe za najveće materijaliste Zodijaka, ali kao što žele da budu nagrađeni za svoj naporan rad, tako žele da steknu uvažavanje drugih, čak i ako ih treba na neki način podmititi. Kao da im je konkurencija u krvi, pa "pitanje poklona" vrlo ozbiljno shvataju.

LAV

Možda mislite da sebični Lav voli samo da prihvata poklone, ali ovaj vatreni znak oseća isto zadovoljstvo kada on daruje svoje voljene. Lavovi izražavaju svoju ljubav gde god da su i sa ponosom, istovremeno se hvaleći kada njihov partner ima pristup najboljoj robi zbog njih. Žele da odaberu savršen poklon i znaju da će tada njihov trud biti nagrađen zahvalnošću i ljubavlju.

Izvor: Harpersbazaar.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.