REPER MENJAO BOJE: Nenad Aleksić Ša saznao za druženje Tare Simov i Mensura Ajdarpašića (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje koje je bilo upućeno Nenadu Aleksiću Ša.

- Kad bi hipotetički saznao da je Tara bila sa Mensurom i da su ti se javno podsmevali, kako bi reagovao? - glasilo je pitanje.

- Ne verujem da je bila sa njim, ako su samo bili u istom društvom, ne remeti me - rekao je Ša.

- Mi znamo da se druženja sa Mensurom završe tvrda ku*ca. Ako nisu bili zajedno, onda je to zato što Mensur nije želeo - rekao je Marko Đedović.

- Znam da su zajedno i da mu se podsmevaju, ništa neočekivano. Znam da su oboje slobodni i znam kako se ponaša. Meni su oni idealni - komentarisala je Mina Vrbaški.

- Imali smo sličnu situaciju sa Majom Marinković, pa znamo kako su završili, tako da me ne bi ni čudilo, nije isključeno da se nešto desilo između njih - govorio je Stefan Karić.

- Hipotetički mi se podsmeva neko kome plaćam 50.000 evra, kažeš da ćeš im se hipotetički us*ati u život! - dodao je Filip Car.

- Ja nisam dečko "indijanac" da mi se neko podsmeva, ali ne želim da bilo koga napadam odavde, kad izađem, pričaću sa Tarom - odgovorio je Nenad.

Nakon pitanja o Tari i Mensuru, popularni reper išao je od zadrugara do zadrugara, kako bi svima stavio do znanja da veruje Simovoj, dok mu je Marko Đedović još jednom poručio da je Tara sigurno u šemi sa Mensurom Ajdarpašićem.

- Neću da verujem u to i ništa ne može da me poremeti - rekao je Ša.

- Dok je je*e Mensur, ti to prihvataš - čudio se Đedović.

- Neću ja da verujem u neka hipotetička pitanja, sa njom ću pričati - nastavljao je reper.

- Sigurno će ti priznati - smejao se novinar.

- Mensi, samo kidaj, lomi, dok ritam vozi - smejala se Ermina Pašović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još