NE SMEJU DA SE MEŠAJU U MOJ ŽIVOT: Nenad Aleksić Ša besan na roditelje što nisu pomogli Tari Simov (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje pitanje za Nenada Aleksića Ša.

- Šta treba da se desi da čovek onako pljuje ljude koji su mu dali život i odgajili ga da zbog osobe koju malo zna, a ne poznaje je?

- Ne pljujem ih, ali smatram da oni nemaju prava da se mešaju u moj odnos sa Tarom. Moj otac lajkuje sve negativno, ja njega znam - rekao je Ša.

- A znači ta pitanja hipotetička veruješ, a za Taru ne - upitao je Marko Đedović.

- Pa da, a Tari verujem - rekao je Ša.

- On je rekao da ga je iznerviralo što nisu Tari dali ključ. Tada je krenuo da ih pljuje - rekla je Jelena Batos.

- Ja sam od advokata saznao da ključ nije predat i ja sam skapirao da Tara nije dobila ključ. Ja znam da je Ivana izašla iz stana, to mi je rekla Mina. Meni bi bilo nelogično da je Ivana ostala u stanu. Ja znam mog Kizu, znam šta on i kako radi - rekao je Ša.

- Možda Tari nisu dali ključ hipotetički zbog Mensura - rekao je Milan.

- Ja verujem Tari - dodao je Ša.

- Da li si zbog Tare grub prema Jeleni? - bilo je još jedno pitanje za Ša.

- Nisam zbog toga, ne mislim da bi Tari moglo smetati naše druženje, neko sam ko ne voli savete i da mu se nabacuje šta bi trebalo da kažem - rekao je Ša.

Voditelj je pročitao još jedno pitanje za popularnog repera.

- Pričao si da je tvoja majka gospođetina za Nadicu, a sada si promenio priču, kad si čuo da nije prihvatila Taru? - usledilo je novo pitanje.

- Moja Ljilja jeste gospođetina za Nadicu, nikada se nije mešala ni u čije živote, ne meša se u priče. Nadica je spremna na to zarad rijalitija. Ako vidiš da mi stvarno nije dobro, samo me ostavi na miru, ne moraš na mene da se kačiš - govorio je reper.

- Ti si rekao da nikome neće biti dobro ako otvoriš ustao o svojim roditeljima - ubacila se Jelena.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još