SUPRUGA KOŠARKAŠA U DRUGOM STANJU: Nikola Jokić postaje otac?!

Nakon što je košarkaški as Nikola Jokić juče rastužio fanove saopštenjem da neće igrati za reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Tokiju, sjajne novosti stavljaju tačku na spekulacije i pokazuju pravi razlog takve odluke.

- Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da, i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tela iziskuje duže odsustvo s terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i neminovnost koju moram da prihvatim. Ubeđen sam da momci i bez mene imaju kvalitet da ostvare rezultat koji će nam svima doneti mnogo radosti - poručuje Jokić.

Njegov otac Branislav rekao je će Nikola ovoga leta postati otac i da želi da bude uz svoju suprugu Nataliju kada bude donosila na svet njihovo prvo dete saznaje "Informer".

- Kada ljudi čuju zašto je tako odlučio, mnogima će biti jasno i biće više onih koji će ga razumeti. Ima dobar privatni razlog. To je događaj koji niko ne želi da propusti - poručuje Jokić, a na pitanje da li to znači da će Nikola ovog leta postati otac, odgovara:

- Na primer.

Izvor: Story.rs
Foto: Natalija Maćešić/Facebook

Pogledajte još