BROJI SITNO DO POROĐAJA: Berguzar Korel otkrila pol bebe koju čeka (FOTO)

Popularna turska glumica Berguzar Korel, koju srpska publika pamti po ulozi Šeherezade u seriji "1001 noć", uskoro će na svet doneti svoje treće dete.

Lepa tridesetosmogodišnjakinja sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila je fotografije nastale tokom proslave u čast nerođenog deteta, koju joj je priredila prijateljica.

- Samo Bog zna koliko smo ovo želeli. Naše porodice, prijatelji, bliski ljudi... Imamo zdravu i srećnu decu, uskoro će nam se pridružiti i jedna devojčica. Moja prijateljica Hatidže priredila joj je divan doček. Neka sreća uvek prati drage ljude koji se raduju našoj sreći i koji će uvek biti deo našeg života - napisala je lepa brineta koja odbrojava dane do porođaja.

Berguzar je bila odevena u široku košulju bele boje i blistala je od sreće u društvu svojih prijatelja. Lepa trudnica otkrila je da će nakon dva sina, roditi ćerkicu.

Podsetimo, Berguzar sa suprugom Halitom Ergenčem već ima desetogodišnjeg sina Alija i naslednika Hana koji je sredinom marta proslavio prvi rođendan, a iako ih turski mediji "razvode" gotovo čitavu deceniju, njihova ljubav svakim danom je sve jača.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: berguzarkorel/Instagram

Pogledajte još