NAPISAĆU EROTSKO-DETEKTIVSKI ROMAN: Jovana Jeremić Milošević progovorila o planovima za budućnost

Otkaz voditeljke Jovane Jeremić Milošević izazvao je ogromnu pažnju i svi mediji su danima pisali o tome, zbog čega je i ona sama iznenađena.

- Nisam mogla ni da sanjam da će moj otkaz biti regionalni skandal i regionalno pitanje. Mnogo žena prolazi kroz situacije kada moraju da odluče šta će u životu da urade. Kada doneseš odluku da želiš da živiš drugačije, to je vrlo hrabra odluka - ispričala je Jovana.

Jovana je istakla da se dvoumila između prava i glume, ali je na kraju, na nagovor mame, završila Pravni fakultet. Iako je već godinama unazad voditeljka, kaže da bi se odlično snašla i kao advokat, jer bi sudnica bila njena scena, a to je ono što obožava.

Jovana je neko ko je bez dlake na jeziku, pa planira da napiše i knjigu - i to ne jednu, već dve.

- Napisaću dve knjige, ali mlada sam još uvek, nemam vremena. Prva knjiga će biti o tome kako se postaje broj jedan u šou biznisu, a druga će biti erotsko-detektivski misteriozni roman - otkrila je voditeljka, za koju se nedavno pisalo i da će postati novi član žirija u "Zvezdama Granda".

- Smatram da bih bila vrhunski član žirija i da bi to bilo ludilo. To bi bila najgledanija sezona, zato što bih ja bila potpuno jedan novi lik koji ima sve u sebi. Imam Mariju Šerifović, s obzirom da je ona škorpija, imam Lukasa, ja sam i Karleuša jer je ona lavica, a ja sam podznak lavica. Zamisli kada ti se udruže u jednoj osobi njih troje, to je ludilo, to je zagrantovan haos - rekla je Miloševićeva i prokomentarisala Jelenu Karleušu i ostale članove žirija.

- Jelena je kritična, ili bismo bile super ili bismo se svađale, ali onako konstruktivno. Mislim da bi Jelena zapravo dobila prvi put nekog s kim može rame uz rame da se raspravlja i da joj parira. S druge strane, sa Bosancem bih sigurno ratovala, u onim delovima gde je on klasičan Balkanac, patrijarhalan, jer ja sam tradicionalna, ali nisam konzervativna - zaključila je.

Izvor: Grand.online.rs/Mondo.rs
Foto: jovanajeremicmilosevic/Instagram

Pogledajte još