ČEKA ME NOVI ŽIVOT: Luna Đogani u suzama napustila porodilište

Pobednica druge sezone rijaliti šou programa "Zadruga" Luna Đogani napustila je bolnicu "Narodni front" sa ćerkom Miom i suprugom Markom Miljkovićem.

Đoganijeva se po izlasku iz porodilišta rasplakala od sreće.

- Super sam, dobro se osećam. Oporavila sam se, koliko toliko, malo se teško krećem, pošto je carski rez ipak bio u pitanju. Malo se iskomplikovalo, ali bitno je da sam dobro, da sam srećna, idem kući, dobila sam bebu. Jako sam emotivna - rekla je Luna i ispričala kako je reagovala kada su joj prvi put doneli bebu:

- Najlepši mogući osećaj, to ne može da se opiše. Ovo su suze radosnice. Jedva čekam da stignem kući, da se slegnu utisci. Jedva čekam da budem sa Markom i sa bebom, sa svojom porodicom. Kod kuće su svi koji treba da budu.

Na pitanje da li će joj neko pomagati oko bebe, Luna je odgovorila:

- Svi će pomagati oko bebe, ali najviše se trudim da Marko i ja budemo zajedno, da radimo kako treba, treba da oboje učestvujemo u tome, da oboje budemo roditelji. Čeka me novi život, jako sam emotivna. Malo sam se brinula o porođaju, ali doktori su fenomenalni - rekla je Đoganijeva i dodala da beba za sada liči samo na Marka i da nju nije povukla ništa.

Izvor: Kurir.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još