VIDELI SMO TVOJE PRIORITETE, BRUKAŠ SVOJE DETE: Rialda Karahasanović žestoko osramotila Marka Janjuševića Janjuša zbog razuzdanih akcija sa Majom Marinković! (VIDEO)

Veliki šef poslao je zadrugarima novo pismo, u kom im je objasnio današnji zadatak.

- Dragi zadrugari, sada ćete glasati za one koji su ovaj zadatak odredili samo reda radi i nisu dali za otkup onoliko koliko se očekivalo. Prednost će imati oteti zadrugari, najpre Rialda i Čorba, a onda i Fran i Stefan - glasilo je u pismu.

Fran je naveo zadrugare koji su se najmanje trudili da izbave "otete":

- Ja bih naveo Janjuša, izgledalo je kao da se nije trudio. Miljanu ne mogu navesti, Car je sam rekao da ga boli ku*ac, znam da je prespavao neku igricu - počeo je zadrugar da navodi.

- Ma, o čemu pričate? Bio sam drugi u igrici sa stolicama, šta sam mogao da se ne trudim? - branio se Janjuš.

- Dobar dan, zadrugari, kao što je Milica rekla, svakom po zasluzi - počela je Rialda.

- Ja sam samo rekla, kao što si ti mene razdvojila od nekog koga volim, tako si i ti bila odvojena od Kenana - objasnila je Milica.

- Sve se vidi, kad podbadate kvarno, kad dobacujete. Na primer, Jovana je plakala, pa otišla sa Necom, ali se sve videlo, kadar odmah prebaci, sve se vidi. Složila bih se da su to Maja, Janjuš i Miljana, da su se oni najmanje potrudili oko zadatka. Pričam da su njima bile preče neke druge stvari, vide se i njihove svađe koje su besmislene. Janjuš čupa Necine naočare, unosi mu se u facu, meni je to sve besmisleno i izgleda sve jako ružno - govorila je Rialda.

- Nemoj da me ti vučeš za jezik, bolje bi ti bilo! Ti se je*eš kao štuka sa svima! Ti meni nešto govoriš, svi su te razvalačili! - besneo je Janjuš.

- Videli smo tvoje prioritete, je*eš se i brukaš svoje dete! Tvoja žena vidi isto! - nastavljala je Rialda.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još