ŠOK PRIZNANJE U BELOJ KUĆI: Nakon mnogobrojnih akcija sa Kristijanom Golubovićem, Kristina Spalević sumnja da je u drugom stanju (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević imao je pitanje za Kristinu Spalević i Kristijana Golubovića.

- Jedno intimno pitanje, o čemu ste bez bubica razgovarali u pabu, budite iskreni - počeo je Darko.

- Ja sam je danas izvređao, došla je tu da porazgovaramo, bilo bi neumesno da ponavljamo to deset puta, bilo joj je teško. Ganulo me je što se toliko iznervirala. Bez bubica da ne bismo ponavljali - rekao je Kristijan.

- Ne bih ništa dodala, nisam imala neku posebnu nameru - pričala je Kristina.

- Kristina, pitaću te direktno. Da li je jedna od tema bila i tvoja sumnja da si u blagoslovenom stanju? - pitao je Tanasijević.

- Jeste, provlačili smo to - rekla je Kristina.

- To je blaga priča, ako sa nekim vodiš ljubav, možeš da očekuješ i to. Omaneš ponekad kad završavaš u devojku kad ti je slatko. Pričali smo, ona je rekla da je trebalo da dobije, da nije dobila. Da su joj grudi drugačije. Znači čuli ste, čim pitaš, znači da je razotkriveno. Nisam hteo da se zna. Ja sam sto puta dobio ponudu od devojke, pumpaj, nisi obavezan... - govorio je Golubović.

- Ja nisam takva. Meni je jako neprijatno da pričam o ovome... Nesigurna sam, zato što, dešavaju mi se i loše stvari u poslednjih 15 dana. Nisam sigurna da li moje promene u ponašanju i raspoloženju dolaze odatle. Non-stop mi se spava, jedem kao mećava, često idem u WC. E, sad. Postoji i stres koji mi se nakuplja duže vreme, ne znam da li je zbog toga... Ciklus mi kasni, ne mnogo, ali u principu, kod kuće po meni može da se navije sat. Primećujem nešto. Može da bude i PMS - istakla je pevačica.

- Ako budeš saznala da zaista nosiš Kristijanovo dete, da li bi te to obradovalo? - pitao je Darko.

- I jedno i drugo, imamo svađe u poslednje vreme, ovo danas... Ne znam koliko ću se oporaviti. Htela sam za par dana da tražim test za trudnoću - rekla je Kristina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još