NISAM SVOJU LINIJU DOVELA DO SAVRŠENSTVA, SAMO SE DOBRO "UPAKUJEM": Dušica Jakovljević progovorila o višku kilograma

Poznatu voditeljku Dušicu Jakovljević krase široki osmeh i veoma snažna pozitivna energija. Ona je uvek raspoložena da se šali na svoj račun i tako nasmeje sve oko sebe.

Naime, pored toga što mi imamo priliku da nju uvek vidimo kako blista, Dušica je otkrila kako je prvi put videla sedmicu kada je stala na vagu, što ju je zabrinulo, ali ne i sprečilo da nas nasmeje na račun svog viška kilograma:

- Nisam svoju liniju dovela do savršenstva, samo se dobro "upakujem". Šta više, malo sam preterala. Prvi put sam u životu ugledala sedmicu kao broj na svojoj vagi. Ne vidi se jer sam ja u suštini zgodna žena. Sada počinjem da vodim računa kada je ishrana u pitanju, tako da ću liniju tek dovesti do savršenstva - rekla je Dušica, pa je dodala i sledeće:

- Promenila mi se svest o tome kada sam počela da dobijam koji kilogram više. Tada sebe smartram mekanom, a ne debelom. Tako da sam ja ustvari mekana, a ne debela - zaključila je ona.

A Dušici i višak kilograma ne pada toliko teško jer kako i sama kaže, muškarci su kod nje uvek padali na njenu energiju i šarm:

- Na prvi pogled mogu da padnu na lepotu, ali to je samo prvi pogled. Međutim, ljudi su oduvek padali na energiju i na šarm - iskrena je bila voditeljka.

Izvor: Blic.rs/Toxictv.rs
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još