JEDVA ČEKAMO DA TE UPOZNAMO: Ivana Maksimović nestrpljiva da donese svoje dugo dete na svet (FOTO)

Lepa tridesetjednogodišnja strelkinja Ivana Maksimović uživa u blagoslovenom stanju i s nestrpljenjem iščekuje dan kada će na svet doneti svoje drugo dete.

Osvajačica srebne medalje u streljaštvu na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine sa svojim suprugom, košarkašem Danilom Anđušićem očekuje drugog sina, a proširenju porodice najviše se obradovao maleni Filip, koga je Ivana rodila u novembru 2018. godine.

Uspešna sportistkinja sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila je danas fotografiju nastalu tokom letovanja i otkrila koliko je uzbuđena dva meseca pred dolazak bebe na svet.

- Da li će biti kao bata - vragolast, tvrdoglav, pametnica? Da li će biti tatin klon i još jedan zaljubljenik u košarku? Da li će biti uporan, hrabar i ambiciozan već od prvih dana? Umiljat? Šarmantan? Smeško? Još dva meseca nam je ostalo da ga zamišljamo, a tako svi jedva čekamo da ga upoznamo - napisala je Ivana pokraj slike na kojoj nasmejano pozira dok ponosno pokazuje svoj trudnički stomak na kome je nacrtala srce.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ivanamaksimovic/Instagram

Pogledajte još