PLAŠIM SE ZA SVOJU BEZBEDNOST, ON JE ZA NEKU USTANOVU: Marija Kulić podneće krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića

Marija Kulić jako je potresena zbog incidenta koji se noćas dogodio u Zadruzi, kada je Kristijan Golubović napao njenu ćerku Miljanu Kulić, zbog čega je diskvalifikovan iz rijalitija.

U izjavi za medije ona je rekla da se plaši za bezbednost svoje porodice, ali i da će danas podneti prijavu protiv Golubovića.

- Jutros sam se čula sa advokatom koji će danas podneti prijavu protiv Kristijana Golubovića zbog nasilničnog ponašanja prema Miljani. Po njegovom savetu ja ću večeras podneti prijavu u policiji zato što se iskreno plašim za svoju bezbednost - kaže Marija i dodaje:

- Uznemirena sam jako, ja sam bolesna, a on je sinoć Miljanu psovao i pretio nam, rekao joj da ja treba da umrem od raka. Sinoć sam se i za Miljanu jako uplašila, ja znam da Kristijanu imponuje što je njega noćas držalo pet ljudi jer on je kao jak pa ne mogu da ga zaustave, ali to nije normalno. On nije za rijaliti, već za neku ustanovu.

Izvor: Kurir
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.