Reshetka International stiže na Beograd Burger Festival - Premijerno predstavljanje hrvatskog street food koncepta

Boje Hrvatske na prvom Beograd Burger Festivalu, koji počinje u petak 25.6, braniće Nikola Božić, vlasnik poznatog restorana Đurina Hiža iz Varaždinskih Toplica, ali i mobilnog street food koncepta Reshetka International.

Radi se o “brendu na točkovima, s kojim Nikola i njegov tim nastupaju na raznim gastro festivalima.

Posetiocima Festivala ponudiće dva sjajna burgera. Prvi od njih, Divlji Đuro već je ovenčan nagradama, dok će burger Đuragan042 premijerno biti predstavljen Beograđanima. Pored toga, Nikola priprema i jednu posebnu saradnju s reperom Shwarzom, njihov zajednički, Shwarz burger, koji će prvi probati ljubitelji burgera na Festivalu.

Do sada je za svoje burgere osvojio već 5 gastro nagrada i to uglavnom na Zagreb Burger Festivalu, u vrlo oštroj konkurenciji.

Inače, Božić dolazi iz hrvatskih Varaždinskih Toplica manjeg mesta u blizini Varaždina, gde s porodicom od 2007. drži restoran, poznat po mesnim specijalitetima - Đurina Hiža.

Pred Nikolom Božićem mnogo je planova, ali u ovom trenutku velika mu je želja da posetioci Beograd Burger Festivala prepoznaju njegovu strast i ljubav prema burgerima i svrate da ih probaju i uživaju u njihovom jedinstvenom ukusu.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Pogledajte još