NE ŽELIM DA IZGUBIM IVANU: Nenad Aleksić Ša iskreno o osećanjima prema bivšoj supruzi (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima zadrugar Nenada Aleksića Ša priznao je da još uvek voli bivšu suprugu Ivanu, što je izazvalo brojne rekacije zadrugara i svi su želeli da prokomentarišu njegovo izlaganje, a prva se javila Sandra Rešić.

- Analizirala sam ovde 10 meseci i njega i kroz pitanja i nismo u najboljim odnosima, ja sam nebitna, ali ne mora da ti znači, ali mnogo mi je drago zbog tebe - rekla je Sandra kroz suze.

- Najsrećniji bih bio da budu u normalnim odnosima, znam koliko je dobra i normalna žena. Znam kolikio mu je teško, pričao mi je koliko ga je potreslo sve i za salon. Drago mi je što priča iskreno - rekao je Bora Santana.

- Drago mi je da je došao do realnosti. Ovo je klasično pokajanje kad ti nešto ne uspe, pa sagledaš kvalitete - komentarisala je Nadica Zeljković.

- Vi ne znate koliko puta dok se svađao sa Tarom, hoću ja da kažem... - pokušavao je Fran Pujas da dođe do reči.

- Sedeo si 10 meseci i ćutao - dobacila je Nadica.

- Trebalo je čekati pravi trenutak. Hoću da kažem šta znam. Nenad nije hteo nikad pričati na glas, više puta mi je pisao slova, da ne zna kakvu ženu je on izgubio - rekao je Fran.

- Ja Taru mnogo volim, ali postupci kroz sve što slušam i uvek sam je pravdao i loše postupke i stao iza nje. Merio sam šta dobijam za uzvrat od osobe kojoj dajem sve. Da li minimalno dobijam? Ne kažem da je ne volim, ali otežavanjem učešća u rijalitiju. A žena kojoj sam se u*ro u život mi ništa ne radi. Ne želim Ivanu da izgum kao osobu. Želim da oseti to što pričam, ne pričam zbog javnosti. Želim sad da je vidim, ona mene poznaje, da vidi koliko mi je krivo - bio je otvoren Ša.

- Kad je čuo ono na pitanjima novinarima, odmah se promenilo. Kad je Tara izašla nakon 7 dana mi je rekao da ne zna šta mu se dešava i da stalno sanja Ivanu. Rekla sam mu da je to normlano, koliko god da odguruješ to ti je u podsvesti - pričala je Jovana Tomić Matora.

- Kad god je Tara napravila problem, uvek mi je pričao da ja ne znam kakvu ženu je on izgubio. Nisam ga odao jer znam da bi se posvađao sa mnom. Sad kad je došlo do ovog, kad je on normalan, nisam mogao da ga napadam kad mu je bilo najgore - rekao je Fran.

- Ne mogu da kažem da sam je testirao, ali stao sma u njenu odbranu, svi su mislili da sa lud. Šta sam dobio? Odluke koje donosim nisu trenutak, bio je period od dva meseca - objašnjavao je Ša.

- Možda nisu imali savršen odnos, ali oni su bili dva najbolja ortaka, to je i ostala, a ova druga nije - dodala je Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.