MUŠKARCI OTKRILI: Kojih deset osobina krasi idealnu partnerku?

Suprotno onome što bi mnoge žene pomislile, kad muškarci traže devojku - većina njih ne traži supermodele. Samo traže nekoga ko zna da bude dobra partnerka: ženu koja je prizemna, slatka i osetljiva na njihove potrebe.

Saznajte kojih 10 osobina svaki muškarac ima na umu kad odlučuje da li je žena koja sedi s njim za stolom, tokom prvog sastanka - pravi materijal za devojku.

1. Samopouzdanje

Ništa nije seksepilnije od žene koja se prijatno oseća u sopstvenoj koži.

Ako postavljate pitanja poput: "Da li izgledam debelo u ovoj suknji?", odmah prestanite. Ako neko stalno treba da vas uverava da ste lepi, možda će samom sebi početi da postavlja pitanja.

2. Inteligencija

Koketno ponašanje gubi svoju vrednost za muškarce nakon srednje škole. Ono što muškarci žele u devojci jeste žena koja mu je ravnopravna. Pa, budite pametna, samosvesna žena! To ih totalno uzbuđuje.

3. Ne smete da budete materijalistički nastrojeni

Da, on želi da bude vaš vitez u sjajnom oklopu. I da, želi da se ponaša prema vama poput princeze, ali to vam ne daje dozvolu da se ponašate poput princeze.

Omogućite mu luksuz da vas obraduje romantičnim večerama i iznenadi nečim bez da to tražite. Odahnuće zato jer ne mora toliko da se trudi – a naročito zbog spoznaje da ne mora celu svoju platu da posveti raskošnim znakovima svoje ljubavi prema vama.

4. Spontanost

Jedna od prvih stvari u vezi je spontanost. Zaglavili ste u "dejtovima" na večeri u petak uveče i izgubili onu iskru koju ste imali kad ste prvi put počeli da se družite? Ne gubite nadu! Muškarci vole ženu koja brzo može da reaguje i iznenadi ga (poput hvatanja za okovratnik košulje i odvlačenja u spavaću sobu pre nego što krene na posao).

5. Sposobnost opuštanja

Koja je jedna od najboljih stvari koje možete da uradite za svoju vezu s njim? Opustiti se. Samo se opustite.

Kad se vratite kući nakon dugog, napornog radnog dana i vidite kako se sudovi gomilaju u sudoperi, znamo da imate potrebu da prigovorite. Umesto toga, pokušajte to da zaboravite. Niko ne voli prigovaranje, a svaki muškarac voli ženu koja može da raspusti kosu i ne znoji se zbog sitnica.

6. Humor

Momci vole devojke koje se smeju svojim šalama i nisu uvek ozbiljne prema svemu.

Kao što smo spomenuli da muškarci vole ženu koja može da odustane od prigovaranja zbog prljavih sudova, sviđa im se i žena koja može da se šali na tu temu. Nije li smeh najbolji afrodizijak?

7. Senzualnost

Već smo spomenuli da nije sve u vašem izgledu (doduše, to je dobar motivator za neke muškarce) - već je reč o dozi seksualnosti i samopouzdanja koji će privući poglede kad uđete u sobu. Prigrlite svoju ženstvenost. Zaboravite na farmerke za noćnu zabavu i odvojite dodatnih 10 minuta da izvučete malu crnu haljinu iz ormara.

Ne bi trebalo da osećate pritisak da svake večeri paradirate po spavaćoj sobi u donjem vešu i visokim potpeticama poput modela, ali trebalo bi da se osećate prijatno u sopstvenoj seksualnosti. I to senzualno pokažete svom muškarcu.

8. Iskrenost

Ako ne može da vam veruje - kako uopšte može da vas vidi kao svoju devojku i eventualnu suprugu? Držite stvari otvorene i iskrene u svojoj vezi. Mala laž o koketnim porukama s prijateljem s faksa može vrlo brzo da se izmakne kontroli i da dovede do svađe i raskida.

9. Nezavisnost

Izlaziti s nezavisnom, strastvenom ženom? To je tako seksi. Čuvanje klinke koja ne zna šta želi? Ni blizu!

Niko ne želi devojku kojoj stalno mora da šalje neke poruke, zove ili je posećuje na svakih pet minuta. Dajte mu njegovo slobodno veče za kartanje s prijateljima. Pustite ga da vikendom igra fudbal. Naučite da date svom dečku slobodan prostor - ili će možda raskinuti s vama kako bi ga dobio.

10. Podrška

Koliko god to bio kliše, neki muškarci žele da budu staratelji, ali čak i najjači muškarci žele meko mesto kako bi mogli eventualno da padnu na njega. Želi da zna da ćete ga podržati i stajati uz njega u njegovim životnim odlukama, bilo da je reč o promeni karijere ili preseljenju u novi grad. Pokažite svoju podršku malim gestovima, npr. porukom "volim te!" kad ujutru krene na posao.

Budite podrška - ali nemojte da ga gušite. Poslednje što želite jeste da ga previše podsećate na njegovu majku.

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još