NEŽNE, STRASTVENE I TVRDOGLAVE: Saznajte sve o ženama rođenim u znaku Raka

Kakve su žene rođene u znaku Raka?

Izrazito osećajna, nežna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, mirna, intuitivna, maštovita - sve je to žena Rak. Ona je kovitlac osećanja pa u jednom trenutku može da bude izrazito tvrdoglava, u drugom popustljiva, u idućem pak ljutita, a već u sledećem blaga. Ima jaku volju i istrajna je, ali nekad zna da bude i veoma rezervisana i je sklona da se povlači u svoj "račji oklop" ako oseća da je neko uzrujava ili provocira.

Izrazitu osećajnost ne gaji samo prema sopstvenim potrebama već i prema potrebama drugih što je čini jednim od najsaosećajnijih horoskopskih znakova. I najmanju kritiku koja joj je upućena itekako će primiti srcu i neće je lako zaboraviti. Krasi je duboka intuicija zbog čega vredi poslušati njeno mišljenje o nečemu ili nekome i onda kada se u rasuđivanju služi samo svojom intuicijom.

Seks & veze

Njen pojam savršenog partnera je neko ko voli da se mazi na kauču, gleda TV u dvoje i toči joj vino. Nigde se ne oseća bolje i sigurnije nego u svom domu, a porodica je za nju najveća svetinja. Po prirodi brižna i porodična, žena Rak uvek u vezi više daje nego što želi da uzme. Voli miran, stabilan porodičan život, a sigurnost i vernost su joj najvažniji u ljubavnoj vezi.

Zavođenje i senzualne fantazije su ono u čemu žena Rak neizmerno uživa. Za nju je seks lagani, senzualni ples i s partnerom s kojim se upušta u seksualni čin mora biti emotivno povezana. Želi muškarca koji će u seksu biti dominantan i uz kojeg će učiti nova čulna zadovoljstva.

Prijateljstvo

Briga za sve oko sebe ispunjavanje ih i život čini smislenim zbog čega su vrlo brižne i obazrive prijateljice. Ona je ta koja će se pobrinuti da svi sigurno dođu kući nakon ludog večernjeg izlaska i koja će uvek nazvati da vidi jeste li dobro. Ako vam je potreban neko da vas uteši, prijateljica "Račica" u tome će biti najbolja. Ona je rame za plakanje i uvek će znati da pruži utehu ljudima koje vole. Svoja prijateljstva čuvaju poput najvrednijeg blaga, a i same su prijateljice koje vredi čuvati.

Izgled

Privlačne crte lica, udubljene, razmaknutije oči sivkaste ili plave boje, prćasti nos, pune usne i široki osmeh kao i jaka, izražajna vilica karakteristike su lica po kojima ćete prepoznati ženu raka. Lice joj je obično najšire između ušiju, boja puti svetlija, odnosno žućkasta, a kosa smeđa.

Mnoge "Račice" imaju bujne grudi, ali ako su i male lepo su oblikovane jer grudi su deo tela kojim vlada ovaj ženstveni znak. Prosečne su visine s rukama i nogama vrlo vitkima u odnosu na ostatak tela. Uz to imaju duge ruke i jake šake i stopala koja su često velika. Imaju dugu liniju struka kao i raskošnije bokove i bedra.

Stil

Preferira tradicionalan i konvencionalan stil odevanja s naglaskom na ženstvenost i udobnost. Tipična žena rak radije će nositi tanku organzu umesto uskih farmerica i lepršave svilenkaste materijale umesto bluza od poliestera. Bela, svetlo plava i srebrna boja za nju su najbolji izbor. Uvek će radije biti negde sa strane nego u centru pažnje zbog čega je gotovo nikada nećete videti u nekoj prenapadnoj odevnoj kombinaciji. S obzirom na to da imaju prirodno privlačne crte lica žene rođene u znaku Raka ne vole da nose mnogo šminke. Radije će više novca potrošiti na kvalitetan šampon i omekšivač nego na puder jer lepa, bujna kosa njen je najveći ponos.

Stil kupovine

Obožava da kupuje na sniženjima i vešta je u pronalaženju odličnih komada odeće i obuće sniženih cena. Krasi je sposobnost da se s ograničenim budžetom oblači fenomenalno. Retko kada kupuje impulsivno jer "Račica" nije rasipnik i uvek će radije probrati po staroj garderobi ne bi li pronašla neki komad na koji je zaboravila nego da ode u šoping po novi. Idealni parfemi za senzibilne "Račice" su elegantni, ženstveni i klasični mirisi koji ih podsećaju na dom.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.