SVEČANI ČIN ODIGRAĆE SE U CRKVI U KOJOJ SU SE VENČALI: Luna Đogani i Marko Miljković planiraju da krste ćerku Miu u tajnosti?

Luna Đogani i Marko Miljković navodno uskoro planiraju da krste svoju naslednicu Miu, a ovom činu prisustvova će samo najbliži krug porodice i prijatelja, prenose domaći mediji.

- Pre nego što su dobili dete, Luna i Marko su pričali o tome kako će vaspitavati svoju mezimicu, čemu će je učiti i koje vrednosti da ceni. Posebno im je bitno da devojčicu uvedu u svet hrišćanstava i da je krste - kaže izvor blizak Đoganijevoj za medije.

Plan im je navodno da to bude u istoj crkvi u kojoj su se njih dvoje venčali neposredno pre ćerkinog dolaska na svet, te da im je to mesto jako važno. Već su u dogovorima oko organizacije, dogovora oko termina, a problem im predstavlja to što mnogi prijatelji u tom periodu idu na odmor. Zbog toga pokušavaju da se usklade sa njima, jer žele da njihovi najdraži ljudi budi prisutni.

Inače, Luna i Marko su navodno strogo zabranili svima da pričaju o terminu krštenja, jer ne žele da se taj događaj eksponira u medijima. Oni bi da ovaj poseban dan provedu daleko od očiju javnosti, pa će se potruditi da tako i ostane.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.