NOSIM NISKO BEBU: Bojana Ristivojević otkrila da mora da miruje kako bi iznela trudnoću

Bojana Ristivojević, koja je u šestom mesecu trudnoće, iz kuće izlazi samo nakratko jer su joj doktori naredili strogo mirovanje.

- Doktor mi je preporučio da mirujem, pa sam uglavnom po ceo dan u krevetu. Nosim nisko bebu, tako da smem samo po pola sata da budem van kuće, a sve ostalo vreme se odmaram. Poslušna sam trudnica - kaže voditeljka.

I dok mnoge žene maštaju o svadbi i venčanju, Ristivojevićeva trenutno o tome uopšte ne razmišlja:

- Potpuno sam usmerena na trudnoću i bebu, tako da o venčanju ne razmišljam. Bitno mi je samo da beba bude živa i zdrava. Nisam sada raspoložena za slavlja.

Voditeljka kaže da ne želi u javnosti da pozira sa svojim izabranikom jer želi intimu da čuva od medija:

Lepše mi je da ne otkrivam ništa, tako sam spokojnija. Dečka nisam birala da bi javnosti i medijima bio dopadljiv, nego meni. Zadovoljna sam i zaljubljena, to je najvažnije.

Bojani je do porođaja ostalo još tri meseca, ali ona još nije počela da priprema stvari za bebu:

- Nisam još ništa kupila. Ima vremena, biće sve spremno kada se beba rodi. Gledam sa sestrom stvari preko interneta, tačnije ona gleda krevetac, kolica, posteljinu. Ona to baš voli, tako da će mi pomoći kada krene nabavka.

Kao i mnoge buduće mame, tako ni Bojana još ne može da se odluči kako će se beba zvati.

- Još nismo smislili. Imamo desetak imena u opticaju, glasanje je u toku, pa ćemo videti koje će ime pobediti - našalila se voditeljka.

Izvor: Informer.rs
Foto: bokalica/Instagram

Pogledajte još