MI TAJ ODNOS KOJI JE DIVAN GAJIMO GODINAMA: Jelena Kostov otkrila recept za uspešan brak

Voditeljka Sanja Marinković je ovog subotnjeg poslepodneva u svojoj emisiji "Magazin In" koja dugi niz godina obara sve rekorde gledanosti na "Pink" televiziji, ugostila ineresantnu žensku ekipu među kojima su TV lice Ana Pendić, pevačice Romana PanićSnežana Babić Sneki Jelena Kostov, kao i novinarka Vesna de Vinča.

Voditeljka je upitala Jelenu Kostov kako održava intrigu u svom braku sa svojim suprugom s kojim je u braku već 10 godina.

- Nema tu neke intrige, nas dvoje smo stvarno različiti, ali vremenom je tu bilo puno razgovora, da on prihvati moj posao, ja njegov. On radi u policiji, i ja sam uradila jednu savršenu stvar, a to je da nijednog trennutka ne tražim od njega da se slika i pojavljuje po medijima. To je bio naš dogovor od samog početka, tu sam shvatila da je to prava ljubav - priča pevačica.

- On zaista od tih ljudi i kad god me pitaju koji je recept za uspešan brak, ja kažem: "Moje medijsko neeksponiranje", jer kada narod dobije sve na tacni i za pravo da komentarišu mog supruga i da se mešaju u privatan život, sve ode dođavola - kaže ona, pa nastavlja:

- Mi taj odnos koji je divan gajimo godinama i stvarno sam rekla da ću ostati dosledna tome i nikad se javno neće eskponirati i time mi je pokazao svoju veliku ljubav - zaključuje Jelena u emisiji "Magazin In".

Izvor: Pink.rs
Foto: kostovjelena/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.