NASTUP POSVETIO PREMINULOJ MAJCI: Mahir Mulalić je pobednik "Zvezda Granda"

Sinoć je održano veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a pobedu je, posle napetog glasanja, odneo Mahir Mulalić.

Saša Popović, čelnik "Granda", je pred poslednji krug rekao da je razlika između Isaka Šabanovića i Mahira Mulalića svega 500 glasova, a potom je usledilo još jedno njihovo predstavljanje pred publikom i proglašenje pobednika.

Mahir nije krio emocije zbog pobede, pa je sve vreme bio na ivici suza, dok su mu prisutni prilazili u želji da mu čestitaju. On je dobio preko 136.000 glasova.

Glasova publike je večeras ukupno, kako je Popović otkrio, bilo preko 400.000.

Mahir dolazi iz Gračanice u Bosni i Hercegovini. Mesecima je važio za jednog od favorita u takmičenju. Student je Mašinskog fakulteta, a ceo život mu je želja da se bavi pevanjem.

Nakon proglašenja pobednika Mulalić se rasplakao od sreće, a prva koja mu je čestitala bila je njegova mentorka Marija Šerifović.

- Ljudi dragi... hvala vam puno! Bili ste tu kada je bilo najteže, hvala od srca - rekao je Mahir kroz suze nakon proglašenja.

On je potom istakao da je pobedu posvetio majci koja je preminula tokom njegovog takmičenja u ovom šouu, a prisetio se i da je tokom takmičenja jednom umalo pao u nesvest od uzbuđenja.

- Pod tolikim sam utiskom, ne može se opisati, sabraću se tek posle par dana. Bukvalno se sav tresem. Kada smo snimali jednom sam pao u nesvest, morao sam da primim infuziju. Majko, ovo je za tebe - rekao je Mahir. On se tresao od sreće, a zatim je otpevao pesmu Zdravka Čolića "Mangupska", koju je posvetio svojoj mami.

Izvor: Blic.rs
Foto: mahermulalic/Instagram

Pogledajte još