PUKLA TIKVA: Raskinuli Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele (FOTO)

Bivši zadrugari Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele na imanje u Šimanovcima ušli su kao skladan par, ali je njihov boravak u rijaltija bio i više nego turublentan.

Nakon izlaska, delovalo je da je par rešio sve nesuglasice, ali oni su odlučili da stave tačku na svoju ljubavnu vezu.

Naime, Cvele je danas obavestio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram da su Anja i on raskinuli.

- Samo želim da se obratim svima koji me prate, a ima vas dosta. Anja i ja smo raskinuli zvanično i nećemo se miriti. To je to što imam da kažem na ovu temu. Ne želim da ispadam ološ kakvim me predstavljaju ljudi. Smatram da nisam kriv samo ja, a druga strana je doprinela da ja ovo presečem svojim lošim ponašanjem. Toliko o tome - napisao je Cvele i dodao:

- Neću da ispadam budala i da ćutim kao u "Zadruzi". Za mnoge stvari sam ćutao i ispao gospodin, al to ne zna da se ceni. Za raskid i ovu situacijuja nisam kriv i neću da me neko osuđuje. Pravi ljudi znaju situaciju i kapiraju sve. Niko na mom mestu ne bi trpeo ovakve stvari. Sebe ne opravdavam za stvari koje sam radio, ali je Cvele za sve to platio i to javno. I dok sam to plaćao držao sam sve u sebi i ćutao. Možete da pričate šta hoćete, ali osoba koja se dopisuje sa bivšim dečkom nakon izlaska iz rijalitija, osoba koju ti zbog toga moraš da smiruješ i da peglaš stvar zato što je ona kriva, umesto ona tebe da smiruješ ti moraš nju. To je bolesno. Da manipuliše vama, da sve okreće u svoju korist, a pritom je i ona vas varala i znajući sve to namerno napadala i osuđivala i etiketirala najgorim mogućim epitetima. To je bolesno i podmuklo. Ni sa kim ja nisam bio iz koristi i te priče su mi smešne. Isključivo je ona kriva, a ja sam lepo govorio, al' nema ko da sluša, za sve sam ja krivac i evo sad je dobila sama za ono što sam je molio da ne napravi.

Nakon Celeta, oglasila se i Todorovićeva na svom Instagramu i potvrdila raskid.

- Cvele i ja smo raskinuli posle godinu i po dana veze. Želi slobodnu, želi druge devojke, ja mu više nisam bitna, i ispostavilo se da sve što sam sumnjala da je samo iz koristi sa mnom bila istina. Ovo je poslednji put da pričam o raskidu, nemojte me ništa pitati. Hvala na razumevanju i još jednom, tata, izvini što te nisam slušala već sam birala emocije i bila slepa kod očiju, da bi me on ostavio nedugo po izlasku iz rijalitija kad je dobio malo popularnosti. I neka mu je sa srećom sve što uspeo uz pomoć mene - napisala je bivša zadrugarka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: _c_v_e_l_e_/Instagram

Pogledajte još