TRAUME MOJE DECE NIKO NEĆE IZBRISATI: Ana Mihajlovski oglasila se nakon što je vozač na pešačkom prelazu ubio njenog psa u prisustvu ćerki

Ana Mijhajlovski otkrila je da su ona i njene ćerke doživele užasnu traumu prethodnog dana kada je bahati vozač na pešačkom prelazu pregazio njihovog psa kog su devojčice izvele u šetnju na povocu.

Vozač je, kako voditeljka navodi, brzo pobegao sa lica mesta, a za medije je detaljno opisala šta se dogodilo.

- Na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Zemunu zaustavila su se vozila koja su propustila decu. Na otprilike dve trećine pešačkog prelaza, vozač "dačije sandero" metalik sive boje iz drugog pravca projurio je i pored dece koja se nalaze nasred pešačkog i pregazio psa koji je uginuo odmah. Potom je dao gas i pobegao s lica mesta. Ćerke su bile u šoku. Očevici su odmah prišli da im pomognu, izašli su neki vozači, jedan čovek je na motoru pokušao da ga stigne, ali nije uspeo - priča Ana kroz suze.

Ona dodaje i da je pas bio na povocu udaljen svega bio metar ili metar i po od devojčica, a slučaj je prijavila policiji.

- Policajac nam je rekao da je pas objekat! Dodao je da je to samo prekršaj i da policija zbog toga neće tražiti snimke s okolnih lokala. Taj pas je je bio član naše porodice. Uostalom, ako je pas objekat, šta su deca, koju samo pukom srećom nije povredio - pričala je potresena voditeljka.

Policija je napravila belešku, uzete su izjave ljudi na licu mesta i tako se završilo.

Ana kaže da su njene ćerke i dalje u šoku.

- Jedna devojčica od juče ćuti. Druga plače i govori da je ona veća i da je bolje da je nju udario. Užasno se osećamo svi. Traume moje dece niko neće izbrisati, ali ovo mora da bude opomena za sve one koji jure preko pešačkih prelaza da se zaustave, jer baš zbog tog nemara stradaju mnogi. Možda će ih ova naša priča osvestiti - kaže ona, i dodaje da će sama tražiti snimke sa kamera na lokalima u okolini kako bi se bar saznalo ko je počinilac koji je usmrtio kuče i nije stao da pomogne preplašenoj deci.

Izvor: Blic.rs
Foto: an_mihajlovski/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Tedi says

    Dokle god zakon staje na stranu ovakvih zlodela,sličnih nesreća ce biti još mnogo!
    Pas objekat, a sta su deca! Na žalost (ne)reaguje se tek kad neko strada.Pravda za sirotu kucu i devojčice koje su ije izgubile na jedan bahat način!Da se nađe ubica i kazni!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.