NISAM ŽENSKI MANIJAK, SAMO SE PONIŽAVAM NA TELEVIZIJI: Miljana Kulić javno priznala da joj je stalo do Mišela Gvozdenovića (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" sa voditeljem Milanom Miloševićem usledilo je pitanje za Mišela Gvozdenovića.

- Videli smo da te je Miljana smarala pola rijalitija, ali se i radovala tvom uspehu. Postoji li ikakva šansa da ti i  ona ostanete u dobrim odnosima nakon izlaska iz "Zadruge"? - glasilo je pitanje.

- Sve se slažem sa gledaocima, bilo je tu i momenata gde je ona skakala da mene odbrani, gde sam joj ja više pute rekao da ne radi to i ne ulazi u bilo kakav konflikt zbog mene. Ja stvarno Miljanu ne mrzim, i rekao sam više puta ako me pita neko normalno pitanje, najnormalnije ću joj odgovoriti, a sad da se družimo i to, nema šanse. Što se mene tiče, možemo se javiti jedno drugom ako se nekad sretnemo u emisiji i to je to - rekao je Mišel, a Miljana je zaplakala nakon njegove izjave i otkrila svoje mišljenje:

- Istina je samo jedna, ja njemu ništa loše ne mislim,  na neki način ga i volim, uvek sam ga branila, možda ovo bolesno zvuči sve. Kad se bude završio rijaliti ja ga neću zvati i uznemiravati, volela bih da popričamo, on je ostavio veliki trag u mom životu, ja sam ga volela, navijala sam za njega, svi srcem sam želela da on pobedi. Mislim da ima dobru dušu... S druge strane nisam ženski manijak, samo se na televiziji ponižavam i zezam. Volela bih da nađem sličnog njemu momka - slomila se Miljana.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još