I DAN DANAS GA VOLIM: Miljana Kulić otkrila da je i dalje zaljubljena u Lazara Čolića Zolu (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, Lepi Mića dotakao se ljubavnih odnosa Aleksandre Nikolić u Beloj kući i istakao da je za njega jedina iskrena emocija ona između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

- Meni je ovo dokaz da je duboko boli k*rac za Cara. Čim priča smireno, ja odlično znam nju. Ona histeriše, a sad odjednom priča normalno. Aleksandra Nikolić zvana Aleks bila je tri meseca najbolja Janjuševa prijateljica i rekla da je to iskrena emocija. Pitam je, kada je lagala? U mirnoći sa Janjušem ili? Da li je lagala Maju ili Maja nju? Aleksandra je volela Kristijana, zaljubljena u Cara, sviđao joj se Fran, Čorba, imala emociju prema Janjušu, hoćemo dalje da nabrajamo? A šta ćemo za Zloćka (Nikolu Đorđevića)? Šta ćemo za Zloćka? Ovde jedino ko pravo voli je bila Miljana Zolu - rekao je Mića.

- I dan danas volim. To je bila najveća ljubav sa moje strane, možda me sačeka u studiju kada se završi rijaliti. Reci mu da me sačeka u studiju - istakla je Kulićeva.

- Aleksandra Nikolić ne voli nikoga. Lazare Čoliću, ako ne sačekaš Miljanu u studiju, nikakav si čovek! - poručio je Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još