KINJILA ME JE OSAM GODINA: Kristijan Golubović definitivno stavio tačku na brak sa Ivanom Veljović

Kristijan Golubović nakon diskvalifikacije iz "Zadruge 4" govorio je o tome da mu se nabacivala Maja Marinković, koja je u turbulentnoj vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali i o supruzi Ivani i o ljubavnici Kristini Spalević.

- Taki mi je prijatelj 30 godina! Zamisli da prijatelju jaš*m ćerku! Maja nije bila ravnodušna prema meni, a ako bi se pričalo o odnosu, grubim radovima, Maja je tamo najbolja i najzgodnija riba, najbolje urađena, najčistija, najpedantija, mirišljava kao cvet. Ja ne mogu da shvatim da je sa Janjušem. Pa, dolazila je kod mene i ismevala ga da su mu pete kao kačkavalj, da mu smrdi iz usta, da je rošav, da ima iskrivljene prste, kromanjonac, i onda ide da spava sa njim. Pa i ona je malo poremećena - rekao je Golubović za "Svet".

On se zatim osvrnuo na suprugu Ivanu, koju je u rijalitiju prevario sa Kristinom Spalević.

- Mi smo završili. Bio sam kod kuće, ručali smo sa ćerkom i kad se pokrenula tema mog ponašanja u rijalitiju i odnosa sa Kristinom, ona je počela da histeriše. Ja sam joj rekao da zbog deteta ne želim da budem u tom stanu. Ona namerno hoće te scene, da me ukanali pred detetom kako bih ja ispadao kreten. Do kraja mog života Ivana Veljović kad digne ton na mene, ja ću samo da se okrenem i odem. Nas dvoje smo bili venčani samo u crkvi. Ivana me je kinjila sedam, osam godina i ja sam je prevario i napravio ružne stvari. Opterećivala me je, kaže da sam bio ne znam gde i radio ne znam šta, što nije bila istina - rekao je bivši robijaš.

Kristijan je otkrio i da je išao da upozna Kristinine roditelje.

- Bio sam kod njih u Novom Sadu. Hteo sam da ih upoznam, da popričamo malo, da vidim kako žive, šta rade. Volim da su sve karte otvorene. Oni baš teško žive, u kreditima su i dugovima. Trude se, kreativni su, prave čiz kejkove i pošteno zarađuju. Njihova sudbina me je podsetila na moje detinjstvo, kad sam za 500 dinara čistio sneg - rekao je Golubović.

Izvor: Blic.rs/Svet
Foto: kristijan.krile_official/Instagram

Pogledajte još