APLAUZ ZA NEŠU, MNOGO JE MUDAR: Vladimir Tomović opleo po Aleksiću nakon javnog izvinjenja koje mu je uputio

Bivši zadrugar Vladimir Tomović u centru je medijske pažnje jer mu se u rijalitiju "Zadruga" obratio Nenad Alesić Ša. Naime, Nenad se izvinio Vladimiru zbog svega lošeg što mu je uputio, navodeći kako Tomović ipak nema lošu nameru.

Tomović je u svom stilu odgovorio reperu, na reči koje je izgovorio prethodne večeri na imanju u Šimanovcima.

- Na Nenada Aleksića Ša gledam kao na mudrog i pametnog intelektualca koji je pokazao kako treba da se ponaša čovek u rijalitiju. Šteta što nema više takvih kao što je on. Pokajao se i sada se ništa ne važi od svega onoga što je rekao i uradio. Aplauz za Nešu - rekao je Vladimir za Telegraf.rs.

Podsetimo, zadrugar se, uprkos svemu što se izdešavalo među njima, javno izvinio Vladimiru Tomoviću, svom ljutom neprijatelju, koji je blizak sa njegovom bivšom suprugom Ivanom.

- Došao je trenutak da se izvinim. Nikad mi nije želeo loše, govorio mi je stvari u koje nisam želeo da verujem. Mogu da mu se izvinim ovim putem, za stvari koje sam izgovorio, to od srca kažem. Bez obzira kakav je i kakav rijaliti igrač, mislim da su mu namere bile iskrene - rekao je Ša.

Inače, Aleksić i Tomović bili su ljuti protivnici iz rijalitija. Nakon njihovih sukoba, javnost je s pažnjom gledala lajv video u kome su razgovarali Nenadova bivša supruga Ivana Aleksić i Vladimir Tomović, zbog čega su i krenule priče da su njih dvoje u vezi.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: vladelije/Instagram

Pogledajte još