NA*EBAĆEŠ, KLEČAĆEŠ NA KOLENIMA DA MI SE IZVINIŠ: Nenad Aleksić Ša nasrnuo na Boru Santanu (VIDEO)

Tokom porodičnog sastanka u Beloj kući na imanju u Šimanovcima, zadrugari su glasali za pobednika "Zadruge 4". Svi učesnici rijalitija iznosili su svoje mišljenje o svom favoritu za pobedu.

- Ja bih volela da pobedi, od srca, Fran. On je neko ko je na početku preživeo pakao, emotivni pakao. On se sa svime izborio, i mislim da se puno promenio i u glavi sazreo, i neko ko je izdržao deset meseci bez svojih poroka. Mislim da to zaslužuje, jer je i od svoje devojke preživeo svašta. Mislim da će odavde izaći jači, i volela bih da osvoji nagradu i da sredi život - rekla je Paula Hublin.

- Navešću Kenana, on se stvarno izdvojio, on nije ni u jednoj svađi. Nijednu osobu nije uvredio. Izdvojio se po kulturi i pristojnosti. Onda Ša, mislim da je sam kriv za sve. Dobrovoljno se odrekao novca, izgubio je sve što je mogao čovek da izgubi. Njegova glupost ga je dovela dovde. Izgubio je živce, ženu, sve što može, pa bi bilo u redu da dobije na kraju. Paula je napravila hrpu sranja. Prikazala se u nekoliko svetla, pokazala je da može u svim poljima da bude i najbolja i najgora. Navešću i gospođu Nadicu. Ona je pokazala da može da isprovocira. Dobro, evo navešću i Boru jer vidim da je nervozan - govorio je Fran Pujas.

- Je*em ti mamu! Narkomančino istetovirana! Mamu ti je*em odvratnu - rekao je Bora Santana.

- Je*i ti sebe! Dovoljno si se izje*ao! To što si ti go*no! - rekao je Fran.

- Pu*i bre ku*ac! Ti znaš šta ću ti raditi! Naje*ao si! - nasrnuo je Nenad Aleksić Ša na Boru.

- Nadica je pokazala da je i te kako psihički jača od nas mlađih, i da je fizički jača od ostalih, u nespavanju i sedenju za stolom. Ona se meni smeje sa drugog kraja stola, i kad to vidim... - nasatavio je Fran.

- Ajde pi*ko mala! Ti ćeš klečati na kolenima da mi se izviniš! - prekinuo ga je Ša.

- I ti ćeš isto! Zbog ovoga što si napravio sa njim, je*aću ti mamu - rekao je Bora.

- Možda će neko drugi pobediti, ali voleo bih da Paula pobedi - završio je fran.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.