BORILA SE ZA LJUBAV, IŠLA JE PROTIV SVEGA: Bora Santana nikad emotivnije o Milici Kemez! (VIDEO)

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima, a vođa Mišel Gvozdenović je pročitao.

- Dragi zadrugari, otkad se većina vas usellila prošlo je skoro 10 meseci, a često se pričalo ko bi mogao biti pobednik. Sada kada je ostalo vas dvadesetšest, jasno je koga su gledaoci najviše zavoleli. Pobednik je samo jedan. Često se događalo da se vaše mišljenje ne poklapa sa gledaocima. Želimo da čujemo vaše mišljenje ko bi trebalo da pobedi u 4. serijalu Zadruge. Neka svako od vas ustane i navede ko je po njemu zadrugar koji bi, po svemu što se dogodilo, trebalo da pobedi. Neophodno je da obrazložite zašto se stekli takvo mišljenje. Nećete navoditi mišljenje publike, jer vi to ne možete znati. Navodićete voje lično mišljenje. Budite iskreni, sebe ne možete navoditi. Pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo.

Zadrugari koji su glasali bili su Milan Janković Čorba i Nenad ALeksić Ša.

- Smatram sebe pobednikom, svi smo. Moja 3-4 favorita su Paula, Ša, Jovana, ali na prvo mesto bih stavio Kenana. Za 10 meseci ima 45 minuta izlaganja. On ne postoji. Sačuvao si pravo lice, deset puta si opsovao. Za mene si pravi pobednik - rekao je Čorba.

- Za mene su Paula i Fran. Predstavnici novog doba. Malo da zavirte u svet i vidite širu sliku. Oboje će biti uspešni, po meni treba da pobede. Izdvojiću Frana jer sa njim provodim više vremena - bio je kratak Ša.

- Iz mog ugla najiskrenije, šta je sve izgubila i za šta se borila i nije gledala kroz materijalno. Nije se folirala i gledala da pokaže dobru sliku, to je Milica Kemez. Devojka za mene koja je najkreativnija, najinteligentnija. Nikome nije načinila zlo. Imala je dugu vezu, nije imala seks. Nije brukala onoga koga ima, familiju. Borila se za ljubav, išla je protiv svega, ali sve je ispalo kako ne treba. I dalje se bori za ono što misli da je ispravno. Nije marila da uđe u vezu zbog fanova, išla je srcem. Mnogo je izgubila i ja sam kriv za to. Zaslućuje da pobedi i osvoji nagradu. Ja sam kriv nisam joj prikazao pravu ljubav - nikad emotivne pričao je Bora.

- Možda će reći da sam pristrasna, ali da sam gledalac, msilim da za 10 meseci ostati hladne glave na sve vrste prozivki. Po pitanju porodice, karaktera, seksualosti, ostati bez roditelja, vratiti se, a ne iznositi svoje bitke pred zadrugare, msilim da je veliki uspeh. Boriti se sam sa sobom. Ne mogu da osetim tu emociju jer imam oba roditelja. Mislim da u momentu kad te neko pljuje ostaneš sabran, da uspeš da se uklopiš u režim. U nekim momentima mi je čak bilo i iritantno, šta mi je na umu, to mi je na drumu. Toliku snagu i psihičku stabilnost pokazati pod ovim okolnostima je iznad svih mojih shvatanja. Ja se tome divim. Kenan je neko ko je pokazao koliko čovek može da kontroliše sebe i koliko možeš da uzmeš svoj život u svoje ruke. Možda je i njemu došlo da psuje, polupa pola kuće, ali nije - pričala je Rialda o svom dečku.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.