ZAKAZAN MI JE CARSKI REZ, IMAM OSEĆAJ KAO DA IDEM KOD ZUBARA: Mia Borisavljević otkrila kako teku pripreme za dolazak drugog deteta

Mia Borisavljević sa svojim partnerom Bojanom Grujićem nestrpljivo čeka da upozna svoju drugu naslednicu koju će na svet doneti za tri dana!

Pevačica je otkrila da joj je carski reez zakazan za subotu, 10. jul i da je sve spremno za dolazak prinove.

- Termin za porođaj mi je u subotu, za samo tri dana. Nisam uplašena ni uzbuđena, imam osećaj kao da idem kod zubara. Zakazan mi je carski rez, doktor je tako odlučio. Ne pitam se tu ja mnogo. Bojan će me odvesti u bolnicu, međutim, koliko će on tu moći da se zadrži, zbog epidemije, to je pitanje. Neće sigurno prisustvovati porođaju - rekla je na početku i ispričala kako su protekle pripreme za dolazak još jednog deteta:

- Sve je spremno. Dosta toga smo već imali, mada smo puno toga i kupili. Sada nam je sve mnogo opuštenije nego prvi put, ne vlada nikakva specijalna euforija. Prvi put je ipak bilo sve nepoznato i bile su mnogo veće pripreme nego sad - dodala je.

Pevačicina prva ćerka Ema, sa nestrpljenjem očekuje seku, a Mia otkriva da li smatra da će joj ćerkica biti ljubomorna kada stigne beba.

- Mislim da neće biti ljubomorna jer je ona, u suštini, dosta zrela i mislim da je dobro ukapirala o čemu se radi. Ona kaže da je uzbuđena i da jedva čeka bebu, ali videćemo šta ona misli da je to 'beba'. Videćemo da li na misli da je to njena lutka ili neka njena nova drugarica sa kojom će ići na tobogan. Ne mislim da ću joj preterano nedostajati dok sam u bolnici, jer mislim da ću se tamo zadržati samo tri dana - rekla je Borisavljevićeva i otkrila da će imati pomoć pri čuvanju bebe.

Izvor: Kurir.rs/24sedam
Foto: miaborisavljevic/Instagram

Pogledajte još