VAŽNO JE ULAGATI I MISLITI NA SUTRA: Aleksandra Prijović otkrila da započinje novi posao

Pevačica Аleksandra Prijović je, kako pišu mediji, odlučila da kupi apartmane na Zlatiboru koje će izdavati.

Aleksandra je smislila kako da dodatno zaradi, pa se bacila na biznis sa nekretninama. Prija je već pronašla pet apartmana u novogradnji koje će uskoro kaparisati, piše "Hit Informer".

- Dok je sedela kod kuće tokom pandemije, dosta je razmišljala o pokretanju novog posla. Shvatila je da od pevanja možda neće uvek moći da zarađuje, pa su joj razne ideje padale na pamet. Razgovarala je sa Filipom, Brenom i Bobom i tako došla na ideju da ulaže u nekretnine - počinje priču izvor pomenutog lista i dodaje da je pevačica poslušala savet Živojinovića, koji su joj rekli da je izdavanje apartmana veoma isplativ biznis.

- Brena i Boba drže restoran u centru Zlatibora i kada dođu na ovu planinu, moraju da plaćaju smeštaj. To je bio razlog više da se Prija i Filip odluče za kupovinu pet apartmana, jer bi jedan ostavili za sebe, a ostale izdavali. Prijovićeva je nedavno nastupala baš na Zlatiboru, pa je iskoristila priliku da malo "ošacuje" apartmane koji se tamo prodaju. Pre koncerta je večerala sa investitorom koji zida apartmane nedaleko od jezera na Zlatiboru. Njegova zgrada je u završnoj fazi i trebalo bi da bude sve gotovo do septembra. Dogovorio se sa Prijom i Filipom da mu uskoro daju kaparu, a ostatak novca kada bude završena gradnja - tvrdi izvor.

Pevačica se ovim povodom oglasila i potvrdila saznanja.

- Planiram da kupujem nekretnine u budućnosti. Treba ulagati i misliti na sutra. Sve je još u pregovorima, ali je tačno da ima nekoliko apartmana koji mi se zaista sviđaju. Srbija je generalno prelepa, a ja volim Zlatibor i kad god mogu, dođem sa porodicom na odmor, a često tamo i nastupam - rekla je Aleksandra Prijović.

Izvor: Blic.rs
Foto: aleksandraprijovic/Instagram

Pogledajte još