NAKON SVEGA ŠTO SAM URADILA, PLAŠIM SE SUSRETA SA PORODICOM: Sanja Stanković iskreno o svom učešću u "Zadruzi 4" (VIDEO)

Nakon šta je Sanja Stanković napustila Belu kuću,ona se uputila ka studiju kod Dušice Jakovljević gde su je čekali i bivši zadrugari Nikola Đorđević, Kristina Spalević i Ermina Pašović, kao i izbačeni Milan Janković Čorba.

Nakon što se pozdravila sa svima, ona je komentarisala mnoge odnose u Beloj kući

- Nakon svega šta sam uradila, puna sam straha. Biće mi stresan susret sa porodicom - rekla je Sanja.

- Najveća greška mi je Filip Car, vređanje sa Matorom, onda onaj odnos sa Anđelom. Joj, plašim se susreta sa najbližima. Pravila sam greške i gluposti, nadam se da mi moji ne zameraju. Niko me ne zna ovakvu, nisam ništa pokazala. Nisam ja htela da se perem od veze sa Matorom. Moram da kažem da me je nesreća promenila pre izlaska, i onda sam krenula drugačije da gledam na sve - rekla je Sanja.ž

Kako ti je bilo kada si mislila da si trudna - upitala je Dušica.

- Taj period mi je bio najgori, da sam ostala u drugom stanju, ja bih naravno zadržala dete. Osećaj je bio odvratan, da čekaš dete sa osobom koju ne želiš - odgovorila je Sanja, pa je ispričala da se za vreme reklama čula sa majkom:

- Plakale smo obe, ja sam njeno dete, ona je sve rekla i sve je razumela. Imaćemo razgovor naravno, verujem da joj nije bilo lako kada sam se pomirla sa Filipom iako mi je ona rekla da to ne radim - govorila je Sanja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još