ZAMERILA MI JE SEKS U TOALETU: Sanja Stanković iskreno o susretu sa majkom Brankom od kog je strahovala

Protekle noći organizovano je još jedno "Izbacivanje" u "Zadruzi" u sklopu finalne nedelje, a ostalo je samo dva dana do momenta kada ćemo saznati ko će biti pobednik ove četvrte sezone, koja će ostati upamćena po mnogo čemu. "Zadrugu" su sinoć napustili Milan Janković Čorba i Sanja Stanković, koja je u studiju u razgovoru sa Dušicom Jakovljević istakla da se plaši šta će joj majka i prijatelji reći povodom svega što je uradila u rijalitiju, a čini se da se najviše plašila zbog svega što je imala sa Filipom Carom.

Sanja je sada otkrila da li je razgovarala sa majkom i prijateljima o njenom učešću u ovoj sezoni "Zadruge".

- Jao, oka nisam sklopila! Sad sam kod frizera na remontu - počinje Sanja i otkriva šta se sve dešavalo kada je došla kući i sela da razgovara sa majkom:

- Da, baš sam se uplašila susreta sa njom. Ali, pozitivno sam se iznenadila. Za sada je sve super. Možda čeka da se sve slegne, pada mi zameri. Jako smo se poželele jedna druge, naš susret je bio jako emotivan i pun suza. Inače, dosta lepih vesti me je sačekalo i lepih komentara od ljudi - kaže Sanja.

Na pitanje da li joj je majka rekla nešto o njenom odnosu sa Filipom Carem, Stankovićeva kaže:

- Čeka da se malo slegne sve, pada mi kaže šta ima. Ali zamerila mi je onaj odnos u toaletu i pokazala slike šta je radio. Drugari su mi zamerili njega i govorili mi šta mi je radio iza leđa. Svi mi zameraju njega, da mi nije trebao, da sam pokazala koliko sam dobar čovek, koliko sam draga i mila.

na pitanje da li su joj njeni najbliži rekli nešto o odnosu sa Jovanom Tomić Matorom, njenom bivšom devojkom sa kojom je imala burne svađe, Sanja kaže:

- Govorili su mi koliko je Matora bila odvratna prema meni i koliko mi je radila o glavi iza leđa. Nisu imali baš lepe reči za taj odnos. Nisu je vređali niti bilo šta tome slično, ali nisu imali reči hvale za nju i ceo naš odnos u "Zadruzi 4".

Izvor: Pink.rs
Foto: mrs_s.happy/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.