PRE NEGO ŠTO KRENETE U ŠOPING: Koji je pravi model sunčanih naočara za svaki horoskopski znak?

Kada birate naočare za sunce, možete voditi računa o tome da li pristaju vašem obliku lica, a možete se osloniti i na savet zvezda.

Ovan

Ovan je energičan, neustrašiv i ne smiruje se. Voli da se razlikuje od drugih i najbolje će im pristajati naočare jarkih boja, recimo u crvenoj, boji koja se pripisuje njihovom vladaru, Marsu.

Bik

Bik je senzualan, čulan i pomalo spor. Kada je reč o modi, biraju tradicionalne i proverene oblike i modele naočara, kao što su čuvene "avijatičarke".

Blizanci

Najpričljiviji i najdruštveniji znak Zodijaka izabraće retro naočare za sunce, stare dobre "lenonke" sa staklima u boji.

Rak

Osećajni Rak nema potrebu da se izdvaja svojim naočarima za sunce. Izabraće sofisticirane i svedene modele, kako bi izgledao uglađeno.

Lav

Glamurozni Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje, zato će izabrati glomazne, upadljive, skupocene trendi naočare za sunce, koje će svi odmah primetiti.

Devica

Urednoj i vrednoj, praktičnoj i analitičnoj Devici ništa nije teže nego naći pravi model sunčanih naočara. Verovatno će posegnuti za modelima, čiji je okvir izrađen od drveta, a stakla su sa proverenim UV filterima.

Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Vaga

Vage sa osećajem za sklad i harmoniju vole da prate trendove i biraju modele po poslednjoj modi.

Škorpija

Najmističniji deo Zodijaka, fatalne žene škorpioni izabraće naočare sa crnim staklima, iza kojih će njihov prodorni, zavodnički pogled biti dobro sakriven. Mačkasti oblik može biti savršeno rešenje.

Strelac

Društven i optimističan, najveći avanturista zodijaka, Strelac se ne zamara izborom naočara za sunce. Voli jednostavne sportske modele.

Jarac

Klasični Jarac izabraće sofisticirane i elegantne modele naočara za sunce. Boje zemlje, šare kao kornjačin oklop ili modeli sa crnim staklima i okvirom mogu biti pravo rešenje.

Vodolija

Vodolija voli da se razlikuje, kao i da šokira svoju okolinu. I njen izbor sunčanih naočara mora biti originalan i šokantan. Glomazni okviri, jarke nijanse, stakla u boji biće sasvim dovoljno.

Ribe

Sanjive i romantične, nežne Ribe moraju izabrati model sunčanih naočara, u kojima će njihova kreativna i maštovita strana doći do izražaja.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još