IMA OZBILJNE PLANOVE SA PEVAČICOM: Kristijan Golubović upoznao Kristinu Spalević sa sinom Lazarom

Kristijan Golubović organizovao je upoznavanje svoje porodice s Kristinom Spalević svega nekoliko dana nakon njenog napuštanja rijalitija "Zadruga".

On je time još jednom pokazao da ima ozbiljne planove sa svojom ljubavnicom, zbog koje se razvodi od druge supruge Ivane. Otkako su potvrdili glasine da rade na prinovi, čini se da je popularnom rijaliti paru bitno da njihove porodice to prihvate i podrže.

Golubović je uvek isticao koliko mu je važna porodica i odnos s decom, a poznato je da je veoma vezan za sina Lazara, pa ne čudi što je on prvi koji se video s Kristinom. Lazar je Golubovićev sin koga je dobio s Danijelom Đukić, koja je preminula 2019. godine od karcinoma dojke. On i Danijela se nisu zvanično venčali, ali Kristijan često kaže da mu je ona bila najveća ljubav u životu. Tokom rijalitija, pre nego što je uplovio u ljubavnu vezu s Kristinom, Golubović je isticao da on nikad neće biti sa njom iz razloga što je ona dve godine mlađa od Lazara i može snajka da mu bude.

Pre nekoliko dana Kristina je najavila njihov susret, a tom prilikom je izjavila da se ne plaši upoznavanja s njim jer su približno godište. Poznato je da Kristijanov sin ne voli da se oglašava i javno eksponira, ali jedan detalj nam nije promakao. Na svom Instagram nalogu Kristina je podelila stori s nemačkim špicem koji pripada Golubovićevom sinu. Po opisu fotografije zaključili smo da je Lazar super prihvatio Kristinu, koja se odmah pohvalila na društvenoj mreži.

- Da vidim ko sme da me dira kad imam ovakvo obezbeđenje - sa smajlijem i emotikonom srca objavila je Spalevićka sliku.

Izvor: Kurir.rs
Foto: kristina_spalevic/Instagram

Pogledajte još