NAMEŠTEN SAM OD STRANE ZADRUGARA: Bora Santana progovorio o navodnoj aferi sa rođenom sestrom Milice Kemez

Prethodne noći u "Zadruzi" organizovana je emisija "Finale - izbacivanje", a tom prilikom "Zadrugu" su napustili Bora Santana i Sandra Rešić. U razgovoru sa Dušicom Jakovljević Bora je istakao da će odmah stupiti u kontakt sa Miličinom sestrom Mirelom Kemez, kako bi stavio tačku na priče koje su ispratile ovu sezonu "Zadruge".

Bora Santana dan nakon napuštanja Bele kuće na imanju u Šimanovcima otkrio je kako se oseća i da li mu nedostaje Milica Kemez.

- Sve je super, niko mi ne nedostaje. Samo neka se roka tamo, nema šta da kažem za to. Sve je top - počeo je Bora, a onda otkrio da li je stupio u kontakt sa Miličinom sestrom Mirelom i da li je ispratio prepiske koje su izlazile za vreme njegovog boravka u Zadruzi.

- Video sam prepiske, odmah u studiju mi je Nataša Radan pokazala. Nema nigde, vidi se da je Ermina slagala da je ona rekla da sam ja bio u stanu. Uopšte devojka u prepiskama nije rekla da sam ja bio u stanu. I dalje tvrdim da sam iznameštan. Telefon mi nije u funkciji da je zovem, čim uhvatim internet odmah ću da je zovem, da vidim o čemu se radi. Mnogo je bilo napakovano u "Zadruzi", napolju mi niko ne spominje tu priču. Sve mi je jasno, namešten sam od zadrugara, ne znam kojih, idem sad da saznam i šta je tu iznameštano, strašno šta su mi radili. Neću ništa da pričam, idem sad upravo te stvari da rešavam - rekao je Bora.

Na pitanje kako reaguje što je Miličina bivša drugarica Tanja pokrenula tužbu protiv njega, Bora kaže:

- Tanja? Prvi put čujem, za šta tužbu? Pokrenula tužbu protiv mene? Prvi put čujem, ništa mi nije stiglo - šokirano je odgovorio Bora.

Na pitanje da li mu se Neca javljao nakon izlaska iz "Zadruge" i šta se dešava sa tužbom koju je njegova porodica najavila:

- Najavili su svi tužbe, a ništa mi još nije stiglo. Nije nikakav problem, odazvaću se tužbama. On mi se nije javio. Nemam ništa protiv njega, neka je živ i zdrav. Šta je bilo u "Zadruzi" - bilo je, nema potrebe da se svađamo - objasnio je Santana.

Izvor: Pink.rs
Foto: borasantana/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.