MAJA MARINKOVIĆ U NEVERICI LILA GORKE SUZE: Marko Janjušević Janjuš izbačen iz "Zadruge", usledio sukob sa Takijem (VIDEO)

U petnaest minuta do ponoći napravljen je novi presek glasova i stigla je informacija koji od 13 ovogodišnjih superfinalista rijalitija "Zadruga" ima najmanje glasova.

Voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je kolegi Ognjenu Amidžiću ko je u pitanju, a on je zadrugarima koji provode svoju poslednju noć na Rajskom ostrvu otkrio ime takmičara koji kao trinaestoplasirani završava učešće u ovoj sezoni.

U pitanju je Marko Janjušević Janjuš. Sudeći po izgledu njegovog lica, nekadašnji košarkaš, čijem se ispadanju najviše obradovala Miljana Kulić, ostao je zatečen ovakvom odlukom gledalaca, a nevericu nije krila ni njegova devojka Maja Marinković sa kojom je u prethodnoj sezoni javno prevario tadašnju suprugu Enu.

Maja Marinković grlila je Janjuša i molila je da je čeka, a bivšeg košarkaša u studiju je sačekalo neprijatno iznenađenje.

Naime, Radomir Marinković Taki, otac Janjuševe devojke Maje, poručio je košarkašu da je on za njega vazduh i da ga uopšte ne primećuje. Usledila je žustra rasprava, pale su teške reči, pretnje i psovke sa obe strane, a Maja Marinković posmatrala je ovu raspravu svog oca i Janjuša i lila gorke suze.

Janjuš je besneo i rekao da je Maju nekada najviše voleo, ali da će nakon što ga je napao njen otac prekinuti odnos, te da sada samo misli na svoju ćerku.

- Je*aću vas sve u usta - besno je i psovao Januš u studiju i dodao da će kupiti kaiš da se obesi.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još