NA RAJSKOM OSTRVU OSTALO DESET SUPERFINALISTA: Jedanaesto mesto u "Zadruzi 4" za Filipa Cara, a potom raskid uživo (VIDEO)

Nakon izlaska Stefana Karića, na Rajskom ostrvu ostalo je 11 zadrugara koji su s nestpljenjem očekivali novi presek glasova i gong koji se čuo tačno jedan sat posle ponoći.

Voditelj Ognjen Amidžić koji ovo veče provodi na svečanoj večeri sa superfinalistima otkrio im je ko je nakon poslednjeg preseka glasova imao najmanju podršku publike. U pitanju je Filip Car. Učesnik iz Hrvatske istakao je da je zadovoljan plasmanom i da je on svoju igru odigrao, te da mu je ovo najveća škola u životu.

U Šimanovcima ga je sačekala porodica, a tu je bila i majka njegove bivše devojke Aleksandre Nikolić koja mu je poručila da ne zna šta je izgubio, ali ga je ipak pozvala na nedeljni ručak - kafu i sarmice.

Ispred studija ga je dočakala i Ivana, majka Mine Vrbaški, koja mu je rekla da je jako razočarana, a Filip je potom otkrio da ne želi da vidi ni nju ni njenu ćerku.

- Ubilo me sve, želim samo da vidim svoju majku, prema drugima nemam emocije. Nisam ja dobar prijatelj, sve sam napustio zbog ovih svetala koja ne znače ništa. Jedva čekam da odem. U životu sam imao previše "Mina" - rekao je Filip Car.

Filipu se u studiju obratila njegova dojučerašnja devojka Mina Vrbaški. Ona je rekla da neće preći preko ružnih reči koje je on izgovorio o njenoj majci Ivani.

- Ne želim da je vidim, ne postoji više u mom životu - zaključio je Filip Car.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još