OBEĆAJ MI DA ĆEMO SE DRUŽITI: Mišel Gvozdenović izbačen iz "Zadruge", Miljana Kulić se gušila u suzama (VIDEO)

Devet superfinalista ostalo je na Rajskom ostrvu i s nestrpljenjem su čekali nove vesti od Ognjena Amidžića.

Poznati voditelj zadrugarima je otkrio da je sledeći takmičar koji napušta "Zadrugu", i to kao osvajač devetog mesta pevač Mišel Gvozdenović. Kada je to čula, Miljana Kulić briznula je u plač. Nišlijka se gušila u suzama, grlila ga je i ljubila, i molila da joj obeća da će se družiti i izvan Bele kuće.

Mišela je ispred studija sačekala majka Hana Gvozdenović koja je istakla da je preserećna zbog sinovljevog učešća u rijalitiju. Ona je prisutnima rekla da njen sin nije gej i rekla da će podržati svaku odluku svog naslednika,  te poštovati svaku snajku koju dovede u njenu kuću.

Marija Kulić, majka Miljane Kulić, prokomentarisala je Mišelov izlazak i rekla da ona nikako ne bi prihvatila pevača za zeta. Usledila je burna rasprava majki dvoje superfinalista.

Svađu između dve potencijalne prije, Hane Gvozdenović i Marije Kulić, pokušao je da smiri mladi pevač.

Mišel je otkrio da mu je žao Miljane i da ne voli da vidi suze u njenim očima, tvrdeći da će pamtiti samo lepe stvari koje su se dogodile tokom druženja sa njom, kao i da će sve one ružne zaboraviti. Ipak, zaključio je da se sa Miljanom u budućnosti neće družiti.

Takođe, pevač je rekao da oprašta sve i Mini Vrbaški sa kojom je bio u kratkoj vezi.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još