21 GODINU SAM UDOVICA, SMEM I JA DA SE ZALJUBIM: Ceca Ražnatović nikad iskrenije o porodici i emotivnom životu!

Svetlana Ceca Ražnatović je nakon smrti Željka Ražnatovića Arkana, svoj emotivni život skrivala od očiju javnosti, a kako je nedavno predstavila svog novog dečka Bogdana Srejovića, interesovanje medija za njihovu ljubav ne prestaje.

Sada je u emisiji "Premijera vikend specijal" komentarisala svoju vezu, ali otkrila i nešto više o ljubavnom životu svoje ćerke Anastasije, ali i karijeri sina Veljka.

- Sme Ceca da bude zaljubljena, što da ne? Ja ne volim da eksponiram svoj privatni život, to pripada meni i nije za šerovanje u javnost. Svako ima pravo na ljubav, izbor partnera, ali to ne treba da znači da ne treba da silazim sa naslovnih strana. Ja sam 21 godinu udovica i za te dve decenije nisam eksponirala emotivni život. Ali i drugim ljudima se ljubav i sve dešava, što ne bi i meni? - kazala je muzička zvezda.

A na pitanje da li će uskoro udati ćerku Anastasiju, imala je spreman odgovor:

- Što se mene tiče, može! Meni i sestri dobro idu organizacije slavlja, ali je to pitanje za Anastasiju. Ja svog zeta obožavam, nemam ništa protiv, za mene je sve top - rekla je kroz smeh pevačica.

Poznato je i da je pevačica gotovo uvek prisutna na mečevima svog sina Veljka Ražnatovića, te je ovom prilikom komentarisala i kako, kao majka, gleda na sport kojim je odlučio da se profesionalno bavi.

- Kakvi Kardašijanovi, oni su smešni, kod nas se spontane stvari dešavaju (smeh). Ja sam se pomirila sa tim da je boks njegov izbor, nije mi prijatno, ali sam mu podrška. To je neka trema, ja sam majka njegova, ali kada sam pored ringa mi je lakše nego pored ekrana. Tu je, na pola metra mi je, pratim akciju, on je dečko koji je posvećen sportu, ne zanima ga ništa drugo. Ja sam inače, sa mojim pokojnim Željkom, pratila borilačke sportove i jako ih volim, ali kada je tvoje dete u pitanju, drugačije su reakcije - rekla je Ceca.

Izvor: Mondo.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još