TO SU SPRŽENI MOZGOVI: Zorica Marković progovorila o pomirenju Tare i Ša, otkrila da traži plac za kuću Milice Kemez, a zatim se ostrvila na Maju i Janjuša!

Pevačica Zorica Marković pojavila se ove večeri na spektakularnoj žurki povodom završetka ''Zadruge 4'', a tom prilikom otkrila je na koji način planira da pomogne Milici Kemez oko kuće, a onda prokomentarisala i aktuelna dešavanja iz rijalitija.

- Slegli su se utisci, puno mi je srce zbog Milice. To mi je bio cilj i želja. Ja sad razmišljam za plac gde, šta i kako. Treba ta kuća da se napuni, pa da se salon napuni. Čule smo se, ona je umorna, treba da dođe da se vidimo. Puno mi je srce što je narod ukapirao kome je zaista potrebno, ali nema veze, ima mene svakako - otkrila je Zorica i prokomentarisala pobedu Nadice Zeljković.

- Nadica je žena iz naroda, nije psovala za razliku od mene. Bila je aktivna, uvek nasmejana, nikad tužna. Kijini fanovi su doprineli, očekivala sam njen visoki plasman - rekla je pevačica, pa prokomentarisala pomirenje Tare i Ša, a onda se ostrvila na Maju i Janjuša.

- Njihovo pomirenje je njihov problem. Dok sam gledala "Zadrugu", palo mi je napamet da bih izašla drugi mesec već. Prevara na javnom mestu, preteraše ga. Maja i Janjuš su sprženi mozgovi, kaša... Tužno - poručila je Markovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.