NEMAM POTREBU DA GA POZOVEM: Maja Marinković stavila tačku na vezu sa Janjušem i pojavila se sa ocem Takijem na žurki povodom kraja "Zadruge" (VIDEO)

Maja Marinković je tokom žurke povodom kraja "Zadruge" razgovarala sa Darkom Tanasijevićem i prokomentarisala haos koji se dogodio na superfinalu, kada se Taki, njen otac, zakačio sa Markom Janjuševićem Janjušem:

- Volela bih da to zaboravimo. Mnogi su pokušavali da me odvoje od Janjuša, ali neće uspeti. Sada sam ja ta koja će se povući. Kažu da vreme leči sve, tako da se nadam da ćemo zaboraviti neke stvari, naravno da ga volim. Šta god da je bilo, nije trebalo da krene na mog oca. Nije mi lako, ali tako mora da bude. Prvi put nemam potrebu da ga pozovem, ne mogu da zaboravim scenu kada je krenuo na Takija, to mi je u glavi. Treba mi da budem sama i da odmorim od svega - govorila je Maja.

Taki je u intervjuu sa Tanasijevićem otkrio svoje mišljenje o celokupnoj jučerašnjoj situaciji sa bivšim košarkašem:

- Posle svega se osećam malo umorno, ali od sutra odmor. Neko je sinoć malo više popio i bahato se ponašao... Jutro je pametnije od večeri. Moja želja je da ovo bude kraj, mislim da je Maja stavila definitvno tačku na odnos s Janjušem. Nije se čula s njim, cure informacije da je Maja bila s njim i da nije spavala kod kuće, ali nije tačno, od jutros od 8 sati smo zajedno. Pričali smo o svemu, ona je dugo bila unutra. Prvo sam joj rekao da je volim - rekao je Taki.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.