OVO JE MOJ IZBOR, IVANA MOŽE DA RADI ŠTA HOĆE: Nenad Aleksić Ša poručio roditeljima da mu se ne mešaju u život i otkrio da planira bebu sa Tarom Simov (VIDEO)

Darko Tanasijević porazgovarao je sa Nenadom Aleksićem Ša o vezi sa Tarom Simov i sinoćnom pomirenju, a uskoro mu se pridružila i ona:

- Bitno da je Tara tu, da je sve u redu. Nisam Taru vodio na Fontanu, samo smo išli da jedemo, u stan nije išla. Mi smo posle superfinala otišli u stan gde ona stanuje trenutno. Bili smo danas i do mog drugara. Odstranio sam mnogo ljudi, sve one koji nisu bili pored mene, video sam neke stvari koje su mi jako bitne, sad sam siguran da ćemo uspeti, bila je uz mene. Odgledao sam sve njene storije, sve sam video. Zamerio sam joj to sa Mensurom, ona je meni zamerila odnos sa Paulom - govorio je Ša.

- Čuo sam se sa ocem i zamerio sam mu što se meša u moj život i što se oglašavao, nemaju pravo na to! Razgovaraću detaljnije sa njim sutra, ne mogu da me kude. Čuo sam da je Ivana na odmoru, ne želim to da joj kvarim - rekao je Ša i otkrio da bi bio presrećan kada bi Tara ostala u drugom stanju.

- Voleo bih da imamo bebu Tara i ja, ali ne sada. Tamo negde, za nekoliko meseci ili više, što da ne, ako sve bude sa nama okej i budemo zaljubljeni to bi bilo odlično.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.